Ota yhteyttä

Gastro K. Levi

Gastro K. tuo jälleen tanssiravintolakulttuurin takaisin Leville!

Perinteitä kunnioittaen, mutta modernilla ja tyylikkäällä kosketuksella. Gastro K.:n alakerta tunnetaan viihderavintolana, tanssiravintolana, Levin livemusiikin kohtaamispaikkana, jossa aikuiset viihtyvät tanssilattialla, seurustelemassa tai nauttimassa tähtiartistien live-esityksistä. Gastro K.:ssa viihdytään kuohuvaa ja tyylikkäitä drinkkejä siemaillen sekä Levin tansseista nauttien!

Vetävästi sisustettu alakerta tarjoaa puitteet huikeille ja ikimuistoisille illoille. Levin tanssit Gastro.K:ssa jatkuvat aina aamuneljään saakka. Loistava sijainti Levin eturinteiden edessä takaa helpot yhteydet ja mahdollisuuden tulla kuuntelemaan livemusiikkia sekä viettämään iltaa pidemmänkin kaavan mukaan.

Kauden aikana lavalle nousee loistavia tähtiartisteja kuten Vesterinen yhtyeineen, Jorma Kääriäinen, Hurma, Taikakuu ja Heikki Koskelo. Livemusiikkia on pääsääntöisesti aina perjantaisin ja lauantaisin sekä kevään kuumimman sesongin aikaan keskiviikosta lauantaihin. Gastro K. tarjoaa Levin parhaat tanssit ja huikeimmat esiintyjät Levillä.

Lippujen hinnat sisältävät sisäänpääsy- ja eteispalvelumaksun. Gastro K. alakerta K24.

Gastro K. sijaitsee Levin Kunkun alakerrassa, B-talossa, aivan eturinteiden edessä.

Osoite: Laaksokuja 4, 99130 Kittilä.

Tanssi- ja ruokaravintola Gastro K. sijaitsee Levin Kunkun alakerrassa.


Zmarta auttaa! Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Vakuudetonta lainaa aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti.

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!


Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).