Ota yhteyttä

Kylpylähotelli Summassaari

Tule pohjoiseen Keski-Suomeen, Saarijärvelle! Summasjärven ympäröivässä Summassaaressa luonto ja loma ovat yhtä. Saarella on ollut todistettavasti asutusta jo kivikauden aikaan. Myöhemmin saari on toiminut maalaustaiteilijoita inspiroivana kohteena, ja 60 – 70 lukujen taitteessa saarelle rakennettiin lomahotelli, joka tunnetaan nykyisin nimellä Kylpylähotelli Summassaari (virallinen nimi Saarijärven Kylpylä Oy).

Kylpylähotellissa on aistittavissa 70-luvun nostalginen henki, joka yhdistyy korkealle kohoavien honkien huminaan ja jo kivikaudelta peräisin olevaan saaren mystiseen kauneuteen. Rauhallinen kylpylähotelli hellii kiireistä ja on hyvä paikka ladata akut arkeen. Hotellihuoneista on rauhoittava näköala männikkömetsään.

Summassaaressa tanssitaan talvisin huippuartistien tahtiin. Kukonhiekan tanssilavalla n. 4 km hotellilta tanssitaan puolestaan vapusta pitkälle syksyyn. Tanssibussi kulkee meno-paluu.

Osoite: Summassaarentie 180, 43100 Saarijärvi.


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!


KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.


Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!

Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).