Naima

Pitkään poissaolollaan loistaneet tanssi-illat palaavat Turkuun ravintolan Naiman perjantaitansseissa.

Ravintolan yläkerran mittavalla parketilla pääsee pyörähtelemään viikoittain. Tanssien aikataulu on suunniteltu niin, ettei asiakkaiden tarvitse valvoa pikkutunneille. Perjantaitanssit alkavat jo kello 21. Myöhemmin illalla Naima jatkaa yökerhona.

Tanssittajiksi on valjastettu valtakunnan tunnetut solistit ja orkestarit.

“Kuluttajien toiveisiin on nyt vastattu. Mikäli tanssikansa ottaa illat omakseen, teemaa jatketaan myös syksyllä”, ravintolasta kerrotaan.

Osoite: Aurakatu 6, 20100 Turku.


Karkaa pakkasia Espanjaan! Vietä kuukausi auringossa, alk. 695€ (sis. lennot ja majoitus). Top10Matkatarjoukset on Suomen suurin.

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 

 


Nivelkivut nyt pois Suomen Terveysravinnon tehokkaan Nivel C10 avulla - 120 kapselia (2kk annos) vain 35,70€. Tilaa heti tästä!
Oletko yli 28-vuotias? Rekisteröidy ilmaiseksi Eliittikumppani treffipalveluun ja löydä juuri Sinulle sopivaa seuraa! Kokeile ja ihastu.
Pidä huolta miehisyydestäsi. ProstaCare on monipuolisesti terveyttä edistäviä ainesosia sisältävä tehotuote, joka on suunnattu jo nuoruusvuotensa ohittaneille miehille. Klikkaa tästä tarjoukseen -50%!
Rahapalvelu: 10 - 4000 € luotto 1 - 36 kuukauden maksuajalla. Uudelle asiakkaalle korko 0% ja kulut 0€ ensimmäisen kuukauden ajan.

 

Luo tiliKirjaudu tilillesiFacebook6k
Facebook
Instagram1k
YOUTUBE199
YOUTUBE