Radisson Blu Oulu

Radisson Blu Oulu

Oulussa päästään taas tanssimaan, kun Radisson Blu  aloittaa aikuisten Tähtitanssit Ravintola Toivossa kaksi kertaa kuukaudessa perjatantaisin. Tähtitanssit järjestetään yhdessä ohjelmatoimisto Gramofonin kanssa.

Tanssimaan voi tulla kauempaakin, sillä Radisson Blu tarjoaa upean majoituspaketin tanssijoille: hinnat alk. 105 € / 1hh ja 130 € / 2hh. Hinnat sisältää tanssilpun Ravintola Toivoon, majoituksen, Super Breakfast aamiaisen sekä kuntokeskuksen ja asiakassaunan käytön. Ja S-ryhmän omistajalle bonukset S-Etukortilla.
Majoituspakettia tilatessa muistakaa etukoodi: TAHTI.

Osoite: Hallituskatu 1, 90100 Oulu.

 


Paljastamme verkkokauppojen alekoodit! Katso ja säästä nettishoppailullasi. Tunnettujen suosikkikauppojen kovimmat tarjoukset!

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!

Laihdu kupillisella kahvia! Hoikistu terveellisesti ja vaivattomasti Coffee Zerolla. Kokeile 1kk vain 19€, ilman sitoutumista.
Yhdistä lainasi ja tee tuntuvia säästöjä nyt Lendon lainapalvelun avulla! Säästät aikaa ja rahaa. Lendon avulla voit saada lainaa 500 – 60 000 euroa, 1 – 15 vuoden maksuajalla.

Luo tiliKirjaudu tilillesiFacebook6k
Facebook
Instagram1k
YOUTUBE199
YOUTUBE