Ravintola Lokki

Ravintola Lokki

Nyt lahtelaisilla on oma tanssipaikka aivan upealla ja keskeisellä paikalla. Ravintola Lokki sijaitsee Teivaan satamassa.

Lattiamme on suuri, kaunis ja sopivan liukas parhaan tanssinautinnon takaamiseksi! Mikäli olet liikkeellä autolla tai veneellä, parkkipaikka löytyy aivan tanssipaikan kupeesta.

Lavatanssimme sopivat juuri Sinulle, joka pidät suomalaisesta lavatanssikulttuurista ja musiikista. Voit olla nuori tai vanha, aloittelija tai taitaja jokainen tanssityyli on paras tyyli. Täällä voit harjoitella sitä tärkeintä valssiasi. Saatte varmasti kannustusta.

Lokin tiistaitanssit klo 18-22, artisti-iltoina sisään klo 17 alkaen. Ravintolassa A-oikeudet.

Osoite: Jakarannantie 19, Lahti.


Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 Säästä autonvuokrauksessa! Hae, vertaa ja varaa vuokra-autoja. Hertz, Avis, Europcar, Sixt... kätevä ja edullinen tapa löytää lomallesi auto.
Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.
Tilaa ruokaa netissä, nopea kotiinkuljetus. Lempiruokasi kotiovelle helposti: pizzaa, aasialaista, burgereita. Pizza-online.fi taltuttaa nälän!

 

Luo tiliKirjaudu tilillesiFacebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE