Rientola

 

Ohjelmatoimisto Gramofonista tuttu viihteen konkari ja laulaja Arto Nuotio vastaa yleisöltä kantautuneisiin toiveisiin. Arto on ideoinut Turkuun uudet päivätanssit. Tanssit järjestetään torstaisin Turun Kisa-Veikkojen urheilutalo Rientolassa osoitteessa Pulmussuonkatu 86, Turku.

Olen tanssipaikoilla kuunnellut tarkalla korvalla ihmisten toiveita ja niitä huomioiden olen nyt tuomassa nämä tanssit yleisölle. Tällaisia tansseja on selvästi kaivattu ja toivon, että ne nyt myös löydetään”, kuvailee Arto Nuotio, joka nähdään itsekin lokakuussa esiintyjälistalla.

Rientola on vuosien varrella toiminut monenlaisen toiminnan näyttämönä, ja nyt on jälleen tanssien aika.

Rientolan Päivätanssit klo 13-17. 

Osoite: Pulmussuonkatu 86, Turku.KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

Liput 12,- (käteismaksu)

 


Ansaitse eläkkeellä ollessasi tai tienaa osa-aikaisena. Työ etsii tekijää, hae myyntineuvottelijaksi takuupalkalla + bonukset.
Sinutral on vuoden virallinen rasvanpolttaja. Se on suunniteltu suomalaiselle vartalotyypille. Kokeile nyt vain postikulujen hinnalla ja laihdut!
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!

 

Luo tiliKirjaudu tilillesiFacebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE