Ruusu-Paviljonki

Ruusu-Paviljonki

Ruusu-Paviljonki tanssittaa Nurmijärvellä vapusta syksyyn lauantaisin klo 20-01 ja torstaisin klo 20-24. Paviljonki on Ruusulinnan kesälava.

Tanssitilaa on noin 670 neliötä, koivulattia.

A-oikeuksin varusteltu kahvila-ravintola ja ulkoterassi. Voit seurata tapahtumia tanssilattialla ja esiintymislavalla suoraan ravintolasta nauttien samalla kahvilan antimista.

Tiloistamme löytyy modernit saniteettitilat, vartioitu narikka sekä ilmainen vesipiste.

Korsisaari ajaa Ruusulinnaan lauantaisin 8.6.–31.8.19 seuraavasti: Kampista lähtö klo 19.05 bussi 465, paluu yöllä Kamppiin klo 00.35/01.35.

Osoite: Aspinniituntie 80, Nurmijärvi.

Ruusu-Paviljongin parketilla on tilaa tanssia.

Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.


Souvarit, Finlanders ja Pekkaniskan Pojat. Maan suosituimmat orkesterit ensimmäistä kertaa samalla laivalla! Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.11.19. Varaa heti. alk. vain 36€.
Haluatko puhdasta vesisähköä kiinteällä kuukausihinnalla? Ensimmäinen kuukausi 0 €! Kokeile Fortumin järkiliittymää kerrostalokotiisi.
TARJOUS! Tasapainota vatsaa ja suolistoa BioBalancen avulla. BioBalance on luonnollinen ravintolisä Gastro-AD®:lla, maitohappobakteereilla ja probiootteilla. Nyt -50%, klikkaa heti!
Ansaitse eläkkeellä ollessasi tai tienaa osa-aikaisena. Työ etsii tekijää, hae myyntineuvottelijaksi takuupalkalla + bonukset.

 

Luo tiliKirjaudu tilillesiFacebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE