Ota yhteyttä

Ulvova Mylläri, Puerto Rico

Ulvova Mylläri tarjoaa hyvän ruuan ystäville viihtyisän ja kodikkaan ympäristön loman viettoon.  Ulvova Mylläri sijaitsee Gran Canarialla, Puerto Ricon aallonmurtajalla ”meren päällä”.

Puerto Ricon suurimmalta ja vihreimmältä terassilta avautuu fantastiset näkymät merelle ja yli Puerto Ricon laakson. Merellinen vaikutelma näkyy myös ruokasalin kalustuksessa ja saa aikaan tunnelman kuin olisit laivassa.

Tanssiville lomalaisille löytyy tanssisalin puolelta tanssilattia ja johtavat suomalaiset artistit hoitavat musiikin.

Osoite: Calle Puerto Base 4, Espanja.

Ulvovan Myllärin terassilta aukevat fantastiset näköalat ympäri Puerto Ricoa.


Zmarta auttaa! Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Vakuudetonta lainaa aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti.

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Tee upeita löytäjä Saksan suurimman postimyyntitalon valikoimista. Klingeliltä kaikkea naisille ja kotiin, myös isot koot. Edulliset hinnat!
Valkeammat hampaat vain 10 minuutissa! Smileo on helppo, turvallinen ja nopea hampaiden valkaisu. Tilaa nyt edullisesti suoraan kotiin!
Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!