Antti Huovila

Antti Huovila

Tanssikansa muistaa 2000-luvulla suursuosiossa loistaneen Antti Huovilan ja hänen monet hittinsä. Pitkän uran uurtaneen laulajan debyyttialbumi oli Muuttolinnut, joka soi jokaisella tanssilavalla, kun Antti kiisi pitkin Suomen lavoja.

Antti Huovila ei juurikaan esittelyjä kaipaa. Suosikin yksi ensimmäisiä kohokohtia oli legendaariseen Syksyn Säveleenosallistuminen – Antti voitti kilpailun kappaleella Vaskikellot. Seurasi lukuisia ikimuistoisia hittejä ja levytyksiä, yhteensä albumeja kertyi vuosien varrella kahdeksan, mm. Sata kitaraa, Lainsuojaton, Revontulihäät ja viimeisimpänä Kitarain.

Huovilalla oli myös kunnia tulla valituksi Suomen ensimmäiseksi Iskelmä-Finlandia -voittajaksi vuonna 2001.


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!

KEIKAT:

LA 2.3.2019 Pajarinhovi Kitee

 


Unohda pikadieetit! Vadelmaketonit on Euroopan tämän hetken suosituin painonpudotustuote. Nappaa 1.kk ILMAISEKSI!
Laatumerkit ja ulkoiluun Haltin verkkokaupasta. Klikkaa tästä ja suosi suomalaista.
Säästä autonvuokrauksessa! Hae, vertaa ja varaa vuokra-autoja. Hertz, Avis, Europcar, Sixt... kätevä ja edullinen tapa löytää lomallesi auto.
Voita iPhoneX! Tai unelmaloma! Rahaa tai lahjakortti! Osallistu upeisiin arvontoihin ja kisoihin ilmaiseksi. Klikkaa heti ja voita!

 

Luo tiliKirjaudu tilillesi