Ota yhteyttä

Teemu Harjukari

Teemu Harjukari kiersi pitkään Taivaanrannanmaalarit-orkesterinsa kanssa, mutta 2020 kokoonpano jäi tauolle ja Teemu alkoi kiertää tanssittamassa haitarinsa kanssa.

Teemu tunnetaan rempseästä Mies ja haitari -showstaan, mutta ennenkaikkea Teemu on taidokas muusikko, joka loihtii toivotun tunnelman niin pieneen pirttiin kuin isommillekin areenoille.

Viihdyttäjä 2010 -kilpailun voittanut Taivaanrannanmaalarit sai voittonsa ansiosta mahdollisuuden toimia Kesäillan Valssin vakio-orkesterina. Tanssilavat ovat tulleet tutuiksi, kun Suomea on kierretty ristiin ja rastiin ja levytysstudiosta on saatu ulos kolme pitkäsoittoa. Yhtye voitti vuonna 2003 myös Tanssiorkestereiden Suomen Mestaruuden (SMOrk).

Teemu Harjukari taitaa osaavana muusikkona laajan skaalan instrumenttejä: saksofoni, haitari, kitara, piano, koskettimet… Teemu on myös laulujentekijänä tunnettu ja tehnyt yhteistyötä monien levy-yhtiöiden kanssa. Hän on ollut sävellyksillään mukana mm. Tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituskilpailun finaalissa. Teemulla on myös teatteritausta 2000-luvun taitteesta alkaen Teatteri Vanhan Jukon riveissä, ja hän oli pitkään mumana ympäri Suomea kiertäneessä Kaunis Veera & Kipparikvartetti -musiikkinäytelmässä.

Teemu Harjukari, laulu, haitari, saksofoni ja koskettimet
Olli Leppänen, kitara, laulu
Tommi Huuskonen, basso, laulu
Esa Parikka, rummut, laulu


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.


Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!
Rentoudu ja nauti Ruissalon kylpylässä Turussa! Varaa ihana kylpylälomasi nyt parhaaseen etuhintaan – klikkaa heti!
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu