Tiina Ruuska

Tiina Ruuska

Tiina Ruuska alkoi opetella esiintymistä ja laulamista isän tanssiorkesterissa 14 vuotiaana. Oma kokoonpano ja nykyäänkin toimiva ammattiorkesteri Rosette perustettiin kaveriporukan ympärille vuonna 1993, jolloin keikkailu muuttui ammattimaiseksi 1993-1994.

Ikaalisissa järjestetyissä iskelmälaulun SM –kisoissa hän sijoitui toiseksi. Hieman myöhemmin tie johti vuonna 1995 sen hetkiseen Suomen suurimpaan iskelmälaulukilpailuun nimeltä Lavatähti, josta voiton kautta avautui mahdollisuus kokeilla siipiä ammattilaulajana.

Rosette-orkesteri.

Tanssijoiden iloksi Tiina Ruuska & Rosette ovat alkaneet jälleen aktiviisti keikkailla.

“Nyt on elämäntilanne sellainen, että pystyn säännöllisemmin käymään keikoilla ja tätähän kuulijat ovat jo pitkään kyselleet ja toivoneet”, Tiina kertoo.

RosetteJari Mäkinotko: basso, laulu | Mikael Kienokoski: rummut, laulu | Marko Rauhala: koskettimet, laulu | Jorma Souru: tenorisaksofoni, alttosaksofoni, kitara, laulu.


Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!

KEIKAT:

Ti 12.3.2019 Äkäshotelli Kolari

To 4.4.2019 Vaajakosken urheilutalo Jyväskylä

Pe 14.6.2019 Esakallio Somero

La 15.6.2019 Kylpylähotelli Rauhalahti Kuopio

Su 4.8.2019 Lemmenlava Joensuu

 


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!

Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.
TARJOUS! Tasapainota vatsaa ja suolistoa BioBalancen avulla. BioBalance on luonnollinen ravintolisä Gastro-AD®:lla, maitohappobakteereilla ja probiootteilla. Nyt -50%, klikkaa heti!

 

Luo tiliKirjaudu tilillesiFacebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE