Ota yhteyttä

Tiina Ruuska

Tiina Ruuska. Kuva Esko Varesvuo.

Tiina Ruuska alkoi opetella esiintymistä ja laulamista isän tanssiorkesterissa 14-vuotiaana. Oma kokoonpano ja nykyäänkin toimiva ammattiorkesteri Rosette perustettiin kaveriporukan ympärille vuonna 1993, jolloin keikkailu muuttui ammattimaiseksi 1993-94.

Ikaalisissa järjestetyissä iskelmälaulun SM-kisoissa hän sijoittui toiseksi. Hieman myöhemmin tie johti vuonna 1995 sen hetkiseen Suomen suurimpaan iskelmälaulukilpailuun nimeltä Lavatähti, josta voiton kautta avautui mahdollisuus kokeilla siipiä ammattilaulajana.

Tanssijoiden iloksi Tiina Ruuska & Rosette ovat alkaneet jälleen aktiviisti keikkailla.

“Nyt on elämäntilanne sellainen, että pystyn säännöllisemmin käymään keikoilla ja tätähän kuulijat ovat jo pitkään kyselleet ja toivoneet”, Tiina kertoo.

RosetteJari Mäkinotko: basso, laulu | Mikael Kienokoski: rummut, laulu | Marko Rauhala: koskettimet, laulu | Jorma Souru: tenorisaksofoni, alttosaksofoni, kitara, laulu.

Tiina Ruuska & Rosette. Kuva: Esko Varesvuo.


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.
Zmarta auttaa! Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Vakuudetonta lainaa aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti.