7 seinähullua veljestä

7 seinähullua veljestä

Pentti-Oskari Kankaan 7 seinähullua veljestä ovat huvittaneet melkein 50 vuotta..

60-luvun puolivälissä pääasiassa opettajista koostuva huvitteluryhmä ratkaisi kotomaamme elämyskulttuurin suuren ongelman: pateettisuuden, surumielisyyden ja ahdistuneisuuden poistamisen.

Se oli viihde-elämämme yksi merkittävimmistä menestystarinoista. Syntyi orkesteri nimeltään Pentti-Oskari Kankaan 7 seinähullua veljestä.

Se nosti kuuluisuuteen legendoja kuten esimerkiksi: Irwin Goodman ja Lea Laven. Joukossa riemuilivat myös opettajat Junnu Vainio, Jukka Kuoppamäki ja Sammy Babitzin jne… Orkesteri saavutti lähes kaiken uransa aikana. Suomen suosituimman tanssiorkesterin tittelin ja Muusikkojen Liiton kunniamaininnan.

Orkesteri sai myös ensimmäisenä Suomessa samanaikaisesti 2 kultalevyä. Listakärkinä soivat mm. Banaania poskeen, Kaikki laivaan, Lihavat on lepposia, Nakit ja muusi jne…KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 


Voita iPhoneX! Tai unelmaloma! Rahaa tai lahjakortti! Osallistu upeisiin arvontoihin ja kisoihin ilmaiseksi. Klikkaa heti ja voita!
Pidä huolta miehisyydestäsi. ProstaCare on monipuolisesti terveyttä edistäviä ainesosia sisältävä tehotuote, joka on suunnattu jo nuoruusvuotensa ohittaneille miehille. Klikkaa tästä tarjoukseen -50%!
Sinutral on vuoden virallinen rasvanpolttaja. Se on suunniteltu suomalaiselle vartalotyypille. Kokeile nyt vain postikulujen hinnalla ja laihdut!
Vuokraa toiveittesi loma-asunto, talo tai villa ja vietä loma omilla ehdoillasi! Interhome tarjoaa vaihtoehtoja unelmiesi loma-matkaan.

 

Luo tiliKirjaudu tilillesiFacebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE