Ota yhteyttä

Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva

Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva -orkesteri koostuu neljästä pohjalaisesta pitkänlinjan muusikosta. Näiden miesten juuret ovat syvällä suomalaisessa tanssimusiikissa. Soittamisen riemu ja esiintymisen nälkä vie tätä kokenutta ryhmää tanssikansan pariin ja viihdetilaisuuksiin ympäri Suomen.

Soiva-orkesterin ohjelmisto nostalgisine kappalevalintoineen kunnioittaa perinteistä tanssimusiikkia. Lisämausteen kappaleisiin tuo orkesterin kapellimestari Kimmo Männyn taidokas harmonikan soitto.

Nautinnollisen elämyksen tanssimusiikin parissa takaa taitava moniääninen laulu ja tukeva tanssipoljento, jonka kruunaa solisti Jarkko Yli-Sikkilän vahva tulkinta sekä sydänjuuria hivelevän tumma ääni.

Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva -orkesteri keikkailevat myös solistinaan tangokuningatar 2019 Pirita Niemenmaa.

Kokoonpano: Jarkko Yli-Sikkilä – solisti | Kimmo Mänty – koskettimet, haitari, laulu | Jorma Kari – kitara, laulu |Hannu Luostari – rummut, laulu.


Enemmän vaikuttavia ainesosia – Uudistunut VitaePro -50%

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Lähde nyt edullisesti risteilylle! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.