Tarja Lunnas & Rosso

Tarja Lunnas & Rosso

Upea iskelmäartisti Tarja Lunnas on vuoden 1989 tangoprinsessa. Syksyllä 2019 Tarja Lunnas kiertääkin 30-vuotisjuhlakonserttiensatarjalunnasofficial kanssa Suomea.

Tarjan uralle on kertynyt listahittejä, mm. Seine, Pariisin kuu ja Pohjantähti, useita albumeja, kultalevy ja Iskelmä Finlandia -ehdokkuus. Tarja on ollut mukana Syksyn Sävelessä ja Suomen Euroviisukarsinnoissa.

Tarjalta ilmestyi single Tuuliviiri kesäkuussa 2016. Monille tutuksi tullut Tuuliviiri on uudelleen sovitettu upeaksi tangoksi. Kesälle 2018 julkaisuun pääsi Helteisin helmikuu.

Kaunisääninen Tarja Lunnas kiertää Suomea Rosso-yhtyeensä kanssa.


[custom-facebook-feed id=tarjalunnasofficial]
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Päivä Paikkakunta Tanssipaikka
Kiertue: Oi niitä aikoja-konsertti
pe 29/11/19 Rovaniemi Kulttuuritalo Korundi
Kellonaika: 19.00. Lippu: 32€. Osoite: Lapinkävijäntie 4. Konsertin solisteina Tarja Lunnas,Teuvo Oinas ja J. Eskelinen! Oi niitä aikoja -konsertissa muistellaan Annikki Tähden, Tapio Rautavaaran, Carolan ja Erkki Junkkarisen upean uraa ja lauletaan heidän laulujaan. Säestyksestä vastaa Legenda-orkesteri.Kesto n. 2h, sis. väliajan. Osta liput tästä.
la 30/11/19 Kuusamo Kuusamo-talo
Kellonaika: 15.00. Lippu: alk 9€. Osoite: Kaarlo Hännisentie 2. Konsertin solisteina Tarja Lunnas,Teuvo Oinas ja J. Eskelinen! Oi niitä aikoja -konsertissa muistellaan Annikki Tähden, Tapio Rautavaaran, Carolan ja Erkki Junkkarisen upean uraa ja lauletaan heidän laulujaan. Säestyksestä vastaa Legenda-orkesteri.Kesto n. 2h, sis. väliajan. Seniori 65+ -tapahtuma. Järj. Kulttuuritoimi. Osta liput tästä.
Kiertue: 30 vuotta juhlakonsertti
to 05/12/19 Ylivieska Akustiikka-sali
Kellonaika: 19.00. Lippu: 32,50€. Osoite: Koulukatu 2. Tarja Lunnas viettää tänä vuonna 30-vuotistaiteilijajuhlaansa. Konsertissa kuullaan hänen hittejään mm. Seine ja Lemmenpölyä. Säestäjänä Rosso-juhlaorkesteri ja vierailevana artistina J. Eskelinen. Osta liput tästä.

Tilaa RSS-syöte | Lisää kaikki keikat kalenteriisi: RSS | iCal

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 


Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Kerrytä S-ryhmän bonusta Elisan Premium -liittymillä! Aina ilman datakattoa, sitoutumispakkoa tai kytkykauppaa!
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
TARJOUS! Tilaa ET-lehti nyt huippuhintaan 29€ / 3kk (norm. 52€). Voit valita lahjaksi upean design-tuotteen, esim. Iittalan lyhdyn. Klikkaa heti!

 

Luo tiliKirjaudu tilillesiFacebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE