Tarja Lunnas & Rosso

Tarja Lunnas & Rosso

Upea iskelmäartisti Tarja Lunnas on vuoden 1989 tangoprinsessa. Syksyllä 2019 Tarja Lunnas kiertääkin 30-vuotisjuhlakonserttiensatarjalunnasofficial kanssa Suomea.

Tarjan uralle on kertynyt listahittejä, mm. Seine, Pariisin kuu ja Pohjantähti, useita albumeja, kultalevy ja Iskelmä Finlandia -ehdokkuus. Tarja on ollut mukana Syksyn Sävelessä ja Suomen Euroviisukarsinnoissa.

Tarjalta ilmestyi single Tuuliviiri kesäkuussa 2016. Monille tutuksi tullut Tuuliviiri on uudelleen sovitettu upeaksi tangoksi. Kesälle 2018 julkaisuun pääsi Helteisin helmikuu.

Kaunisääninen Tarja Lunnas kiertää Suomea Rosso-yhtyeensä kanssa.


Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Uusimmat Facebook-päivitykset

Julkaistu 12.01.2019 11.58

Tarja Lunnas Official

Muista tänään lauantaina katsoa AlfaTV:tä klo 20!
Tarja on mukana TV-konsertissa.

(ylläpito)Oi niitä aikoja - konsertti luotaa suomalaista iskelmähistoriaa - tänään klo 20:00

Konsertin solisteina esiintyvät Maria Tyyster, Teuvo Oinas, J. Eskelinen, Tarja Lunnas Official ja Marja Pisilä. Säestyksestä vastaa Legenda -orkesteri

#Oiniitäaikoja #konsertti #alfatv
... Lue lisääLue vähemmän

Muista tänään lauantaina katsoa AlfaTV:tä klo 20!
Tarja on mukana TV-konsertissa.

(ylläpito)

Kommentoi Facebookissa

Hyvät esitykset oli

Tarjan musiikkia on aina ihana kuulla. Vieläkö saadaan kuulla Tarjalta uusia levytyksiä. 😊

Hyvä konsertti oli.🎶😊

Julkaistu 12.12.2018 10.54

Tarja Lunnas Official

Muista katsoa!
Tarja Lunnas on mukana
Oi niitä aikoja -konsertissa
la 15.12.2018 klo 20, AlfaTV:ssä.

(ylläpito)
... Lue lisääLue vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Upeasti soi Budapestin yössä! Varaudu Tarja, toivon sitä ensi kerralla!❤️

Missä päin Tarjaa näkee ensi vuonna keikoilla😃

Lataa lisää

Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Päivä Paikkakunta Tanssipaikka
Kiertue: 30 vuotta juhlakonsertti
pe 25/10/19 Järvenpää Järvenpää-talo
Kellonaika: 19.00. Lippu: 32€. Osoite: Hallintokatu 4. Tarja Lunnas viettää tänä vuonna 30-vuotistaiteilijajuhlaansa. Konsertissa kuullaan hänen hittejään mm. Seine ja Lemmenpölyä. Säestäjänä Rosso-juhlaorkesteri ja Järvenpään konsertissa mukana myös Aikamiehet-kuoro. Osta liput tästä.
la 09/11/19 Raisio Martin sali (kirjasto)
Kellonaika: 18.00. Lippu: 31€. Osoite: Eeronkuja 2. Tarja Lunnas viettää tänä vuonna 30-vuotistaiteilijajuhlaansa. Konsertissa kuullaan hänen hittejään mm. Seine ja Lemmenpölyä. Säestäjänä Rosso-juhlaorkesteri ja vierailevana artistina J. Eskelinen. Osta liput tästä.
la 16/11/19 Haaparanta, Ruotsi Haaparannan Kansantalo (Folkets hus)
Kellonaika: 16.00. Lippu: 30€. Osoite: Åkergatan 1B. Tanssipaikan puhelin: +46 922 109 00. Tarja Lunnas viettää tänä vuonna 30-vuotistaiteilijajuhlaansa. Konsertissa kuullaan hänen hittejään mm. Seine ja Lemmenpölyä. Säestäjänä Rosso-juhlaorkesteri ja vierailevana artistina J. Eskelinen. Osta liput tästä.
su 17/11/19 Oulu Teatteri Rio
Kellonaika: 15.00. Lippu: 33,50€. Osoite: Hallituskatu 11. Tarja Lunnas viettää tänä vuonna 30-vuotistaiteilijajuhlaansa. Konsertissa kuullaan hänen hittejään mm. Seine ja Lemmenpölyä. Säestäjänä Rosso-juhlaorkesteri ja vierailevana artistina J. Eskelinen. Osta liput tästä.
to 05/12/19 Ylivieska Akustiikka-sali
Kellonaika: 19.00. Lippu: 32,50€. Osoite: Koulukatu 2. Tarja Lunnas viettää tänä vuonna 30-vuotistaiteilijajuhlaansa. Konsertissa kuullaan hänen hittejään mm. Seine ja Lemmenpölyä. Säestäjänä Rosso-juhlaorkesteri ja vierailevana artistina J. Eskelinen. Osta liput tästä.

Tilaa RSS-syöte | Lisää kaikki keikat kalenteriisi: RSS | iCal

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 


Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Kerrytä S-ryhmän bonusta Elisan Premium -liittymillä! Aina ilman datakattoa, sitoutumispakkoa tai kytkykauppaa!
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
TARJOUS! Tilaa ET-lehti nyt huippuhintaan 29€ / 3kk (norm. 52€). Voit valita lahjaksi upean design-tuotteen, esim. Iittalan lyhdyn. Klikkaa heti!

 

Luo tiliKirjaudu tilillesiFacebook6k
Facebook
Instagram1k
YOUTUBE199
YOUTUBE