Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Ari Lavun uutuus on haikean iloinen ralli: “Tarina suoraan omasta elämästäni” – kuuntele

Ari Lavu & Wire julkaisivat uutuussinkun Niin kauan kuin sydämet lyö. Rennon rautalankapoljennon tarjoava kappale on Arin sydäntä lähellä. Kuuntele ja lue lisää.

Julkaistu

@

Ari Lavu julkaisi tänään keskiviikkona (11.9.19) uutta musiikkia. Wire-orkesterinsa kanssa keikkailevan pitkän linjan tanssittajan uuden sinkun nimi on Niin kauan kuin sydyämet lyö.

“Sain laulaa sinkun viime sunnuntaina Lavakauden päättäjäisissä Tampereella, ja se sai oikein hyvän vastaanoton, ihan niin kuin keikoillakin”, Ari kertoo.

“Se on jalan alle menevä, mukava ralli, jossa on elämänmyönteinen teksti. Juuri tekstiin alunperin tykästyin niin, että halusin kappaleen tehdä. Tarina suoraan omasta elämästä.”

Label

Ari Lavu on keikkaillut jo vuosikymmeniä, nuorempana hän esitti rock’n’rollia, mutta nyttemmin Ari tunnustautuu ikivihreiden sävelmien, perinteisen tanssimusiikin ja kitaravetoisen soitannon sekä rautalangan kannattajaksi.  Kuten Wire-orkesteri itseään kuvaa: laadukasta kitarapohjaista tanssi-iskelmää.

“1990-luvulla ajoin rekkaa muutaman vuoden yhtäjaksoisesti Keski-Eurooppaan, pääasiassa Saksaan. Siellä jatkuvassa ruuhkassa, liikennetiedotteita kuunnellessa, hektisessä liikenteessä, helpotusta koti-ikävään toi kotimainen iskelmä”, Ari muistelee.

“Siellä ollessa vahvistui käsitys, mitä on olla suomalainen ja miten arvokasta suomalainen musiikki on. Siellä ollessa päätin, että jossain kohtaa haluan olla sitä tekemässä.”

Ensi lauantaina 14.9. Ari Lavu & Wire esiintyvät Pielaveden Suojalassa. Katso Ari Lavun keikat tästä.

KUUNTELE Ari Lavun Niin kauan kuin sydämet lyö 2019:Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!

Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).