Ota yhteyttä

Uutiset

Jarmo Pellinen voinnistaan: “Mieli ollut maassa ja voimat vähissä”

Julkaistu

@

Laulaja, vuoden 2015 Seniori tangokuningas Jarmo Pellinen on jatkanut sinnikästä taisteluaan parantumatonta vatsasyöpäänsä vastaan.

Jarmo Pellisen syöpähoitoja on jatkettu, ja hän on käynyt säännöllisesti sairaalassa.

“Olen voinut nyt tosi heikosti. Väsymystä ja voimattomuutta on ollut kauheasti. Tilanteet ja tuntemukset muuttuvat välillä ihan päivittäin suuntaan ja toiseen”, Jarmo kertoo Tanssiin.fi:lle.

“Olen levännyt joka päivä tosi paljon. En ole Aavehallin Tiistai-tansseissakaan päässyt edes käymään, kun voimat eivät ole kantaneet.”

Jarmo Pellinen on vuosia järjestänyt Vierumäen Aavehallilla suosittuja päivätansseja.

“Lisäaikaa viimeisestä hoidosta”

Vaikka vatsasyöpä on diagnosoitu parantumattomaksi, Jarmo Pellinen ei ole halunnut antaa periksi. Lokakuussa hän sai jännittää, jatkuuko syöpähoito kunnallisella puolella. Laulajan  helpotukseksi hoitoja päätettiin jatkaa.

“Toivon, että tämä ‘viimeinen’ hoito antaisi edes vähän lisäaikaa. Mieli on ollut maassa, mutta tanssijat, muusikkoystävät ja  kaikki ovat antaneet voimia. Ilman heitä ei jaksaisi, on tämä niin raskas taistelu, ettei sitä uskoisi”, Pellinen huokaa.

“Sinkkuni radiosoitosta voimia”

Iloa sairauden keskelle on tuonut marraskuun alussa julkaistu sinkku Saapuu ilta varhain.

“Voimaa antaa myöskin se, että Järviradion Top 7 -äänestyksessä Saapuu ilta varhain voitti viitenä viikkona peräkkäin yleisöäänestyksen! Sitä pidemmälle ei pääse, sitten ne pudottaa listalta pois, että pääsee muita ‘tulokkaita’ myös ehdolle.”

Jarmo Pellinen on aiemmin kertonut, kuinka syöpä ehti levitä pahasti, koska Pellisen mukaan sitä ei paikallisessa terveyskeskuksessa havaittu ajoissa – kesti puolitoista vuotta ennen kuin Pellisen syöpädiagnoosi varmistui ja ”silloin oli jo liian myöhäistä”.

 

KUUNTELE tästä Jarmo Pellisen kaunis tulkinta Saapuu ilta varhain -kappaleesta (säv. Pepe Enroth, san. Jorma Toiviainen, sov. Marko Selkälä ):

 


Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.

 

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *