Jarmo Pellinen voinnistaan: “Mieli ollut maassa ja voimat vähissä”

Jarmo Pellinen voinnistaan: “Mieli ollut maassa ja voimat vähissä”

Jarmo Pellinen voinnistaan: “Mieli ollut maassa ja voimat vähissä”

Laulaja, vuoden 2015 Seniori tangokuningas Jarmo Pellinen on jatkanut sinnikästä taisteluaan parantumatonta vatsasyöpäänsä vastaan.

Jarmo Pellisen syöpähoitoja on jatkettu, ja hän on käynyt säännöllisesti sairaalassa.

“Olen voinut nyt tosi heikosti. Väsymystä ja voimattomuutta on ollut kauheasti. Tilanteet ja tuntemukset muuttuvat välillä ihan päivittäin suuntaan ja toiseen”, Jarmo kertoo Tanssiin.fi:lle.

“Olen levännyt joka päivä tosi paljon. En ole Aavehallin Tiistai-tansseissakaan päässyt edes käymään, kun voimat eivät ole kantaneet.”

Jarmo Pellinen on vuosia järjestänyt Vierumäen Aavehallilla suosittuja päivätansseja.

“Lisäaikaa viimeisestä hoidosta”

Vaikka vatsasyöpä on diagnosoitu parantumattomaksi, Jarmo Pellinen ei ole halunnut antaa periksi. Lokakuussa hän sai jännittää, jatkuuko syöpähoito kunnallisella puolella. Laulajan  helpotukseksi hoitoja päätettiin jatkaa.

“Toivon, että tämä ‘viimeinen’ hoito antaisi edes vähän lisäaikaa. Mieli on ollut maassa, mutta tanssijat, muusikkoystävät ja  kaikki ovat antaneet voimia. Ilman heitä ei jaksaisi, on tämä niin raskas taistelu, ettei sitä uskoisi”, Pellinen huokaa.

“Sinkkuni radiosoitosta voimia”

Iloa sairauden keskelle on tuonut marraskuun alussa julkaistu sinkku Saapuu ilta varhain.

“Voimaa antaa myöskin se, että Järviradion Top 7 -äänestyksessä Saapuu ilta varhain voitti viitenä viikkona peräkkäin yleisöäänestyksen! Sitä pidemmälle ei pääse, sitten ne pudottaa listalta pois, että pääsee muita ‘tulokkaita’ myös ehdolle.”

Jarmo Pellinen on aiemmin kertonut, kuinka syöpä ehti levitä pahasti, koska Pellisen mukaan sitä ei paikallisessa terveyskeskuksessa havaittu ajoissa – kesti puolitoista vuotta ennen kuin Pellisen syöpädiagnoosi varmistui ja ”silloin oli jo liian myöhäistä”.

 

KUUNTELE tästä Jarmo Pellisen kaunis tulkinta Saapuu ilta varhain -kappaleesta (säv. Pepe Enroth, san. Jorma Toiviainen, sov. Marko Selkälä ):

 


Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.

 

Tykkää ja jaa:
Lisää uutisia

VIDEO: Risteilyhurmio yllätti Leif Lindemanin: “Meininki kuin festareilla” – lomaa vasta jouluna

Kommentit pois päältä artikkelissa VIDEO: Risteilyhurmio yllätti Leif Lindemanin: “Meininki kuin festareilla” – lomaa vasta jouluna

Markku Aro iloitsee juhlakiertueestaan: “Sanoinkuvaamattoman hieno fiilis” – tuntee itsensä “poikaseksi”

Kommentit pois päältä artikkelissa Markku Aro iloitsee juhlakiertueestaan: “Sanoinkuvaamattoman hieno fiilis” – tuntee itsensä “poikaseksi”

Kari Hirvonen riemuitsi: Tytär pääsi ripille – katso onnea säteilevä yhteiskuva

Kommentit pois päältä artikkelissa Kari Hirvonen riemuitsi: Tytär pääsi ripille – katso onnea säteilevä yhteiskuva

Tähdet viihdyttävät vanhuksia Joel Hallikaisen johdolla: “Ikäihmiset ovat Kunniakansalaisia”

Kommentit pois päältä artikkelissa Tähdet viihdyttävät vanhuksia Joel Hallikaisen johdolla: “Ikäihmiset ovat Kunniakansalaisia”

kommentoi

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE