Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Johanna Debreczeni juhlii: 15 vuotta tangokuningattarena – “paljon vielä haaveita”

Julkaistu

@

Johanna Debreczeni juhlii tänä vuonna tasavuosia tangokuningattarena. Johanna voitti kruunun vuonna 2004, joten ensi kesänä täyteen tulee 15 vuotta tangokuninkaallisuutta.

Johanna, 38, juhlii värikästä matkaansa, joka tulee jatkumaan jatkossakin varmoin askelin ja hymysuin.

15 vuotta on pitänyt sisällään lukemattomia tanssikeikkoja, showproduktioita, konsertteja… En olisi silloin alussa ajatellut, että pääsen esiintymään Argentiinaan tai tekemään musikaalirooleja”, Johanna Debreczeni sanoo.

“Paljon unelmia ja tavoitteita on toteutunut, mutta paljon on haaveita tulevasta. Kiitos yleisölle ja yhteistyökumppaneille, että olen saanut tehdä tätä työtä näin pitkään ja saan tehdä jatkossakin. Tehdään yhdessä tästä juhlavuodesta mahtava!”

Tangokuningas 1998 Jouni Keronen on Johannan serkku. He ovat tehneet paljon yhteiskeikkoja -ja konsertteja.

Juhlavuonna on luvassa paljon monipuolista tapahtumaa, viihdyttäviä keikkoja, uutta musiikkia ja lumoavia konsertteja. Johanna juhlistaa juhlavuottaan myös Seinäjoen Tangomarkkinoilla, josta kaikki alkoi.

Tiesithän, että Johannan suomalaiseen suuhun vaikeasti taipuva sukunimi on perua unkarilaiselta muusikkoisältä? Ja että vuoden 1998 tangokuningas Jouni Keronen on Debreczenin serkku?

Nokialla tätä nykyä asuva Johanna on naimisissa it-alalla työskentelevän miehensä kanssa, ja heillä on yksi yhteinen lapsi.

Katso tästä Johanna Debrezcenin keikat.

KATSO videolta Johannan Yö saaristossa -tulkinta Tangokuningatar-finaalissa 2004:


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!