Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Tango valtaa Siljan laivat: maailmankuulu argentiinalainen tangoshow Itämerelle

Siljan laivoilla voi syksyllä nauttia täysin rinnoin tangosta, kun risteilyillä nähdään arvostetun Marcus Ayala Tango Companyn upeita esityksiä sekä kotimaisia tähtiä. Tango myös maistuu laivalla.

Julkaistu

@

Itämeren aalloilla voi syksyllä heittäytyä tangon vietäväksi, kun Siljan sinivalkoisilla laivoilla vietetään tangoviikkoja.

Silja Serenadella ja Silja Symphonylla nähdään 1.9.–30.11. Marcos Ayala Tango Companyn show. Marcos Ayayla on argentiinalainen, yksi maailman kuuluisimmista tangotanssijoista ja koreograafikoista. Hänet on kruunattu mm. “Tangon maailmanmestariksi” 2006, ja Ayalan luoma Tango Lovers -show nimettiin New Yorkissa vuoden parhaaksi musikaaliksi 2015.

Nimeään kantavan tanssiryhmän hän perusti vuonna 2012. Esitykset ovat niittäneet mainetta pitkin maailmaa.

Marcos Ayala ja Paola Camacho.

Menomatkalla Helsingistä Tukholmaan Tango in the Shadows –pääshowssa sukelletaan valon ja pimeyden maailman tangon keinoin.

Show yhdistää klassista ja modernia tangoa sekä nykyaikaisia tanssitekniikoita mm. Adelen musiikkiin, ja näin saadaan luoduksi ainutlaatuinen elämys.

Mainos

Tukholmasta Helsinkiin esitettävässä Tango Buenos Aires –pääesityksessä syvennytään tangon syntyyn Buenos Airesissa 1900-luvun alussa. Showssa pääsee nauttimaan elegantista puvustuksesta sekä taidokkaasta ja ikonisesta tangosta.

Lisäksi Siljan laivoilla voi 1.9.-30.11. osallistua tanssitunnille, jossa opetetaan tangon alkeet.

Syys-lokakuun alkuviikon Meritanssit-lähdöillä saa tanssia niin suomalaista tangoa kuin toki valssia ja humppaakin. Tangokansaa on pyörittämässä parketilla vauhtiin nimekkäitä tanssibändejä ja -laulajia, myös entisiä tangokuninkaallisia.

Katso Silja Serenaden keikat tästä. Katso Silja Symphonyn keikat tästä.

Tangoteemaisilla risteilyillä voi tietysti myös herkutella Etelä-Amerikan upeilla mauilla. Grill House -ravintolassa on  erikoismenu, jonka makunautinnon voi viimeistelllä  eteläamerikkalaisilla huippuviineillä.


Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia löytöjä. Klikkaa heti tästä!
Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu