Ota yhteyttä

Hotelli Keurusselkä

Keuruulla sijaitseva Hotelli Keurusselkä on yli 70-vuotias kotimaan matkailun klassikko.

Hotelli Keurusselkä avautui uudestaan juhannusviikolla 2020. Se tarjoaa matkailijoille kaivatut, monipuoliset majoitustilat ja ravintolapalvelut. Ympärillä oleva järviluonto mahdollistaa monipuoliset aktiviteetit omatoimisesti tai ohjatusti.

Vakiona yli 500 hengen ravintolasali tarjoaa runsaasti tilaa myös turvaetäisyyksien aikaan. Keurusselän järvimaisemassa on katettu ulkoterassi 200 lomalaisen käytössä. Lisäksi uusi Syke-aulabaari on avoinna aamusta iltakymmeneen.

Viihde tulee olemaan tärkeä osa uutta Keurusselkää. Hotelli Keurusselän kauan odotetut tanssit alkavat perjantaina 24. heinäkuuta.

”Kesän ohjelmatarjonta avautuu maltillisin askelin, mutta syksyä kohden viihde- ja tanssiohjelma tuo sykettä pimeyteen. Kuuntelemme tietenkin hallituksen ohjeistusta ja noudatamme sitä äärimmäisen tarkasti. Vierailijoiden ja henkilökunnan turvallisuus on kaikkein tärkeintä. Meillä voi rentoutua turvallisin mielin”, kiteyttää Keurusselkä Hotelsin toimitusjohtaja Iris Mäkinen.

Liput 14€ (sis. narikka).

Osoite: Keurusseläntie 134, 42700 Keuruu.


Mahtava VitaePro-tutustumistarjous – kokeile nyt puoleen hintaan

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 


Häikäisevät hinnat! Seiska nyt alkaen vain 2,49 €/nro. Valitse kaupan päälle upea tilaajalahja tai lisälehdet!
Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!
Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).
Kärsitkö hiustenlähdöstä? Provexin voi auttaa. Kokeile nyt Provexinia –50% kampanjahintaan!