Jormuan lava

Jormuan lava

Jormuan lava on perinteinen tanssilava luonnonkauniilla paikalla Kajaanista 16 km viitostietä pohjoiseen päin.

Jormuan lava on rakennettu talkoovoimin vuonna 1945. Vuosien saatossa lavan olemus on muuttunut useaan otteeseen ja tänä päivänä lavan tuntevat kaikki kainuulaiset tanssimusiikin ystävät, niin nuoret kuin vanhemmatkin. Suomalaiset ja ulkomaiset kesälomamatkailijatkin ovat ottaneet lavan yhdeksi etapikseen lomamatkoillaan.

Jormuan lavan ravintolatilat, terassit, keittiö, wc:t ja artistien lepohuone rakennettiin uusiksi keväällä 2003. Laajennusosan suuruus on noin 225 neliötä. Samassa yhteydessä lavalle rakennettiin vesijohto ja viemäri.

Uusi monipuolinen ravintola on 100-paikkainen. Suuri ulkoilmaterassi antaa mahdollisuuden nauttia kesäisestä ilmasta nauttiessasi virvokkeita. Ravintolassamme on C-oikeudet. Ravintolassa teitä palvelee aina iloinen ja ystävällinen talkooväki.

Tansseihin kuljetukset KajaanistaLinja-auton aikataulu ja reitti 1:  20:50 Lohtajan K-market | 21:00 Linja-auto asema | 21:05 Scandic Kajanus | Paluu viimeisen valssin jälkeen.

Osoite: Häikiömäentie 514, 87950 Kuluntalahti

Paikan päälle pääsee omalla autolla ajamalla 5-tietä noin 16 km Kajaanista pohjoiseen päin. Käänny vasemmalle Torvelaan ja aja suoraan 600m, niin olet perillä.


Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 

 


Milloin viimeksi lähetit kukkia? Interflora välittää tunteesi Suomen lisäksi 140 maahan. Yllätä kukkasin!
Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu

Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!

 

Luo tiliKirjaudu tilillesiFacebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE