Linnanmäki

Linnanmäki

Linnanmäen huvipuistossa Helsingissä järjestetään kesäisin torstaitansseja. Maksuttomat tanssit tuovat Suomen nimekkäimmät tanssitähdet huvipuiston ohjelmalava Estradille.

Lisäksi Linnanmäellä on keskiviikkoisin suosittuja yhteislauluiltoja, joissa tutut tanssiartistit laulattavat yleisöä. Tämäkin on maksuton tapahtuma.

Huvipuistoon on ilmainen sisäänpääsy.

Linnanmäellä on lukuisia ravintoloita ja kahviloita. Maksullinen parkkialue, mutta julkisilla kulkuneuvoilla helppo yhteys.

Osoite: Tivolikuja 1, 00510 Helsinki.

Linnanmäki on legendaarinen huvittelupaikka Helsingissä.
Ohjelmalava Estradilla lauletaan sekä edustalla tanssitaan.

Voita iPhoneX! Tai unelmaloma! Rahaa tai lahjakortti! Osallistu upeisiin arvontoihin ja kisoihin ilmaiseksi. Klikkaa heti ja voita!

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Päivä Esiintyjä Paikkakunta Tanssipaikka
ke 21/08/19 Mikael Konttinen Helsinki Linnanmäki
Kellonaika: 18.00. Lippu: 0€. Osoite: Tivolikuja 1. Tanssipaikan puhelin: 010 5722 200. Yhteislaulutilaisuus klo 18-19 ohjelmalava Estradilla. Tapahtuma on maksuton ja huvipuistoon on ilmainen sisäänpääsy. Tutut tanssitähdet emäntinä ja isäntinä.
to 22/08/19 Saija Tuupanen & eX-miehet Helsinki Linnanmäki
Kellonaika: 18.00. Lippu: 0€. Osoite: Tivolikuja 1. Tanssipaikan puhelin: 010 5722 200. Torstaitanssit klo 18-20 ohjelmalava Estradilla. Tapahtuma on maksuton ja huvipuistoon on ilmainen sisäänpääsy. Kesän VIIMEISET tanssit!

Tilaa RSS-syöte | Lisää kaikki keikat kalenteriisi: RSS | iCal

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 


Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!
Huiman halvat matkat ja äkkilähdöt! Top10Matkatarjoukset on Suomen suurin matkailun tarjoussivusto. Myös pitkät matkat Espanjaan superedullisesti!
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
Tilaa ruokaa netissä, nopea kotiinkuljetus. Lempiruokasi kotiovelle helposti: pizzaa, aasialaista, burgereita. Pizza-online.fi taltuttaa nälän!

 

Luo tiliKirjaudu tilillesiFacebook6k
Facebook
Instagram1k
YOUTUBE199
YOUTUBE