Ota yhteyttä

Männistö

Männistön lava sijaitsee Tuusulan Kellokoskella.

Kylän perinteisellä kesänviettopaikalla on tanssittu, urheiltu ja vietetty aikaa jo noin sata vuotta sitten. Mutterin muotoisen tanssipaviljongin niemi sai 1950-luvulla. Kellokosken VPK on ollut keskeinen lavan rakentamisessa ja ylläpidossa, ja paloaseman ohi kuljetaan tanssilavalle tänäkin päivänä.

Männistön juhannusjuhlat kokkoineen ovat lähes legendaariset ja uudenpaa juhlaperinnettä syntyy kaiken aikaa. Ja kun tarvitaan elokuvakulissiksi perinteistä tanssilavaa, tullaan Kellokoskelle. Männistössä on kuvattu muun muassa elokuvia Iskelmäprinssi (1991) ja Badding (2000).

Tansseja on kesäkuun alusta elo-syyskuulle aina torstaisin klo 12-15.

Osoite: Männistöntie, 04500 Tuusula.

Männistön lavan juhannusjuhlat ovat suositut. Kellokosken VPK hoitaa komean kokon tyylillä.


Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 


Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!
Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.