Ota yhteyttä

Öllölä

Tuupovaaran Sepot järjestävät perinteikkäitä lavatansseja juhannusaattona ja heinäkuussa sunnuntaisin Öllölän lavalla Joensuussa.

Lavalta saatu tuotto käytetään seuran toimintaan. Öllölän lava toimii lomalaisten, kuntalaisten ja kesäasukkaiden kohtaamispaikkana. Lavan viihtyisä tunnelma, iloiset talkoolaiset ja huippuyhtyeet vetää tanssijoita kauempaakin.

Lavan toimintaa pyöritetään talkoovoimin.

Osoite: Öllöläntie 151, 82750 Joensuu.


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!

KEIKAT

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Haluatko heti kesäkuntoon ilman raskasta kuntoilua? Fenix-rasvanpolttajan teho perustuu patentoituun kuituyhdisteeseen. Tilaa kesävartalosi vain toimituskulujen hinnalla 6,90 €!

 

Tykkää meistä Facebookissa

Mainos Tukholman risteilyt - Ikaalisten Matkatoimisto