Pistohiekka

Pistohiekka

Pistohiekan lava on Puumalan Lietvedellä sijaitseva perinteikäs tanssilava. Joka kesä tuhannet musiikin ystävät tulevat kokemaan lavatanssien huumaa ja kuuntelemaan laadukkaita kotimaisia artisteja luonnonkauniille Pistohiekalle.

Lava on perustettu vuonna 1965, ja sen toiminta on elvytetty 90-luvun alussa. Pistohiekan lava tarjoaa tusinan verran laadukkaita tanssi-iltoja vuodessa, ja sen lähes 400 neliömetrin kokoisella puulattialla mahtuu pyörähtelemään hieman useampikin tanssiharrastaja.

Kahvio B-oikeuksin, WC, narikka. Lähellä venelaituri ja caravan-alue.

Tansseja on kesäisin torstaisin ja sunnuntaisin klo 20.30-00.30.

Osoite: Lietvedentie 1767, 52200 Puumala.

 


Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Vuokraa toiveittesi loma-asunto, talo tai villa ja vietä loma omilla ehdoillasi! Interhome tarjoaa vaihtoehtoja unelmiesi loma-matkaan.
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!

 

Luo tiliKirjaudu tilillesiFacebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE