Ota yhteyttä

Riutanharju

Riutanharju on Etelä-Suomen suosituimpia tanssipaikkoja. Nuorekas tanssiyleisö, toimiva lava sekä Suomen paras tanssittava ohjelmisto keräävät yleisöä laajalta alueelta nauttimaan musiikista, tanssista ja kauniista kesäilloista.

Riutanharjun tanssilava sijaitsee neljä kilometriä Riihimäen keskustasta länteen. Lava on rakennettu vuonna 1958. Lava on rengasmainen ja sen keskellä on pyöreä paviljonki. Tanssit aina lauantaisin vapusta syyskuun alkuun.

Riutanharjulle on rakennettu uusi 200m² kahvilaravintola. Ulkopuolella on makkarakeidas sekä A-oikeuksin varustettu latoravintola. Tilavat WC:t, lämmin vesi sekä vartioitu narikka ovat käytettävissä. Lavaa uudistetaan jatkuvasti ja yleisön viihtyvyyteen kiinnitetään huomiota!

Maksuvälineinä käyvät pankkikortit, käteinen ja Smartumin kulttuuri- sekä liikuntasetelit.


Tarvitsetko apua kumppanin löytämisessä? Liity jäseneksi jos olet 50+ ja etsit vakavaa suhdetta!

Kahvilaravintola
Suuri, tilava n. 200 m² sisätiloissa oleva savuton kahvio. Monipuoliset juoma- sekä kahvileipävalikoimat. Baaritiski toimii kahdesta suunnasta ja vetää suurillakin yleisömassoilla hyvin.

Narikka
Sisällä tuloportaiden yläpäässä oleva vartioitu narikka.

Makkaragrilli
Maankuulu kyrsäkeidas lavan ja lippuluukun välillä. Ohittamaton ostospaikka kotiin lähdettäessä.

Latoravintola
Ravintola jolla A-oikeudet. Vanha romanttinen lato siirrettynä lavan taakse tuo sitä oikeaa lavatunnelmaa vuosien takaa. 80 henkilölle olevat tilat niin sisäpuolella kuin ulkoterasillakin. Voidaan varata alkuilloiksi yksityiskäyttöön.

Osoite: Rinnetie 1, 11910 Riihimäki.


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Ei keikkoja.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.
Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!