Ota yhteyttä

Tähtikellari

Viihderavintola Tähtikellari Pori

Viihderavintola Tähtikellari on aikuisten tanssiravintola Porin keskustassa.

Meillä tapaat sympaattisia ihmisia, kuulet mukavia juttuja ihmisläheisen palvelun kera. Koe kotimaisten esiintyjien nostalgiaa paikassa, jossa tähdet loistaa – missä pilvet eivät taivasta varjosta. Tähtikellari -viihderavintolan menoa tähdittävät vaihtuvat kotimaiset esiintyjät – juuri sen tähden suunnaksi Tähtikellari.

Keskiviikkoisin karaoketanssit klo 20. Perjantaisin tanssit orkesterin tahdissa. Lauantaisin karaoketanssit (jos muuta ei ilmoiteta).

Osoite: Isolinnakatu 11, 28100 Pori.

 


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Päivä Esiintyjä Paikkakunta Tanssipaikka
pe 03/04/20 Ässät Pori Viihderavintola Tähtikellari
Kellonaika: 21.00. Osoite: Isolinnakatu 11. Peruttu

Tilaa RSS-syöte | Lisää kaikki keikat kalenteriisi: RSS | iCal

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

 


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Tee upeita löytäjä Saksan suurimman postimyyntitalon valikoimista. Klingeliltä kaikkea naisille ja kotiin, myös isot koot. Edulliset hinnat!
Tokmannin aina hyviä tarjouksia! Katso uusimmat säästöt. Tokmanni on Suomen johtava halpakauppaketju. Tutustu ja tilaa tästä!
Valkeammat hampaat vain 10 minuutissa! Smileo on helppo, turvallinen ja nopea hampaiden valkaisu. Tilaa nyt edullisesti suoraan kotiin!

 

Tykkää meistä Facebookissa

Mainos Tukholman risteilyt - Ikaalisten Matkatoimisto