Ota yhteyttä

Teijo Lindström

Tangokuninkaaksi vuonna 2017 kruunattu Teijo Lindström on valloittava persoona ja esiintyjä. Ennen tangokruunua Teijo on keikkaillut ja konsertoinut paljon, mutta voiton myötä hän tuli tutuksi Suomen kansalle, ja kaikille tuli selväksi, että tämä mies ja hänen mahtava äänensä ja tulkintansa ovat tulleet jäädäkseen.

Tanssipuolella aikamoisena veijarinakin tunnetun Teijon rinnalle astui vuoden 2017 alussa uusi huippumuusikoista koostuva Royal Sound-orkesteri. Kesästä 2019 alkaen Teijoa säestää taitava Mika Sihvolan Orkesteri.

Erilaiset teemakonsertit ovat omiaan Teijolle, joka taitaa myös upeiden sovitusten teot, onhan hän toiminut myös suuren kuoron johtajana. Moniosaajan viimeisimpiä konserttirupeamia on ollut Henry Theelin musiikkiin perustuvat esitykset ja lisää erilaisia konsertteja on luvassa.

Uusi, oma albumi Oon rakkautta saanut julkaistiin 24. elokuuta 2018  (Sony Music) ja levyn ensimmäinen singlelohkaisu Jos jätät minut on soinut jo radioissa. Jo syksyllä 2017 julkaistiin Teijon tangoalbumi Tangokuningas 2017 – Teijo Lindström.

MiSiO eli Mika Sihvolan Orkesteri: Mika Sihvola: kitara, laulu | Matti Koskinen: koskettimet, haitari, laulu | Jukka Kampman: basso, laulu | Joonas Anttila: rummut, laulu.


Lue ja kuuntele missä ja milloin haluat. Ei sitoutumisaikaa. Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin kännykästäsi tai tabletiltasi. Kokeile Nextorya nyt 14 päivää ilmaiseksi!

KEIKAT:

Tänään:

Tänään ei listattuja keikkoja.

Tulevat keikat:

Päivä Paikkakunta Tanssipaikka
Kiertue: Kesällä kerran
su 12/07/20 Tikkakoski – Kuikka Ränssin kievari
Kellonaika: 15.00. Lippu: 25€. Osoite: Kuikantie 340. Tanssipaikan puhelin: 014 311 0086. Milana Misicin ja Teijo Lindströmin Kesällä kerran -konsertissa artistit taikovat nostalgisen musiikkisillan menneisiin hitteihin ja nykyajan kauniisiin kappaleisiin. Mukana on musiikin koko tunneskaala rakkaudesta mustasukkaisuuteen ja ikuiseen ikävään. Suomalaista hassuttelua ja aurinkoista tunnelmaa. Konsertissa kuullaan herkkiä balladeja, tulista tangoa, suuria tunteita ja iloista kesämieltä. Toivo Kärjen mestariteoksia, Carolaa, Katri Helenaa ja jopa Abbaa. Osta liput tästä.
la 01/08/20 Vuokatti Naapurinvaaran huvikeskus
Kellonaika: 20.00. Lippu: 16€. Osoite: Naapurinvaarantie 20 B. Klo 20-01.30.
la 08/08/20 Ylikiiminki Nuijamiesten lava
Kellonaika: 21.00. Osoite: Hetekyläntie 16. Klo 21-02.
ke 12/08/20 Rovaniemi Kulttuuritalo Korundi
Kellonaika: 19.00. Osoite: Lapinkävijäntie 4. Illan aikana viihdytään suomalaisille rakkaiden italialaisten lauluja parissa ja kuullaan nostalgisia hittejä vuosien varrelta. Mambo Italiano vie myös vauhdikkaampiin tunnelmiin kepeiden italoiskelmien kautta. Konsertin tunnelmasta vastaavat Tomi Metsäketo, Milana Misic ja Teijo Lindström. HUOM! Aiemmille päiville ostettuihin liput käyvät suoraan uusiin konsertteihin. Osta liput tästä.
Kiertue: Mambo Italiano – Italialainen konsertti
ke 12/08/20 Rovaniemi Kulttuuritalo Korundi
Kellonaika: 19.00. Osoite: Lapinkävijäntie 4. Illan aikana viihdytään suomalaisille rakkaiden italialaisten lauluja parissa ja kuullaan nostalgisia hittejä vuosien varrelta. Mambo Italiano vie myös vauhdikkaampiin tunnelmiin kepeiden italoiskelmien kautta. Konsertin tunnelmasta vastaavat Tomi Metsäketo, Milana Misic ja Teijo Lindström. HUOM! Aiemmille päiville ostettuihin liput käyvät suoraan uusiin konsertteihin. Osta liput tästä.
to 13/08/20 Oulu Madetojan-sali
Kellonaika: 19.00. Lippu: 39€. Osoite: Leevi Madetojan katu 1-3. Illan aikana viihdytään suomalaisille rakkaiden italialaisten lauluja parissa ja kuullaan nostalgisia hittejä vuosien varrelta. Mambo Italiano vie myös vauhdikkaampiin tunnelmiin kepeiden italoiskelmien kautta. Konsertin tunnelmasta vastaavat Tomi Metsäketo, Milana Misic ja Teijo Lindström. HUOM! Aiemmille päiville ostettuihin liput käyvät suoraan uusiin konsertteihin. Osta liput tästä.
ti 25/08/20 Mikkeli Mikaeli
Kellonaika: 19.00. Lippu: 39€. Osoite: Sointukatu 1. Illan aikana viihdytään suomalaisille rakkaiden italialaisten lauluja parissa ja kuullaan nostalgisia hittejä vuosien varrelta. Mambo Italiano vie myös vauhdikkaampiin tunnelmiin kepeiden italoiskelmien kautta. Konsertin tunnelmasta vastaavat Tomi Metsäketo, Milana Misic ja Teijo Lindström. HUOM! Aiemmille päiville ostettuihin liput käyvät suoraan uusiin konsertteihin. Osta liput tästä.
ke 26/08/20 Pieksämäki Kulttuurikeskus Poleeni
Kellonaika: 19.00. Lippu: 39€. Osoite: Savontie 13. Tanssipaikan puhelin: 015 7882111. Illan aikana viihdytään suomalaisille rakkaiden italialaisten lauluja parissa ja kuullaan nostalgisia hittejä vuosien varrelta. Mambo Italiano vie myös vauhdikkaampiin tunnelmiin kepeiden italoiskelmien kautta. Konsertin tunnelmasta vastaavat Tomi Metsäketo, Milana Misic ja Teijo Lindström. HUOM! Aiemmille päiville ostettuihin liput käyvät suoraan uusiin konsertteihin. Osta liput tästä.
pe 04/09/20 Rauma Rauma-sali
Kellonaika: 19.00. Lippu: 39,50€. Osoite: Satamakatu 26. Tanssipaikan puhelin: 046 654 6537. Illan aikana viihdytään suomalaisille rakkaiden italialaisten lauluja parissa ja kuullaan nostalgisia hittejä vuosien varrelta. Mambo Italiano vie myös vauhdikkaampiin tunnelmiin kepeiden italoiskelmien kautta. Konsertin tunnelmasta vastaavat Tomi Metsäketo, Milana Misic ja Teijo Lindström. HUOM! Aiemmille päiville ostettuihin liput käyvät suoraan uusiin konsertteihin. Osta liput tästä.
su 06/09/20 Lappeenranta Lappeenranta-sali
Kellonaika: 15.00. Lippu: 39,50€. Osoite: Villimiehenkatu 1. Tanssipaikan puhelin: 05 6162021. Illan aikana viihdytään suomalaisille rakkaiden italialaisten lauluja parissa ja kuullaan nostalgisia hittejä vuosien varrelta. Mambo Italiano vie myös vauhdikkaampiin tunnelmiin kepeiden italoiskelmien kautta. Konsertin tunnelmasta vastaavat Tomi Metsäketo, Milana Misic ja Teijo Lindström. HUOM! Aiemmille päiville ostettuihin liput käyvät suoraan uusiin konsertteihin. Osta liput tästä.
ma 21/09/20 Tampere Tampere-talo
Kellonaika: 19.00. Lippu: 39,50€. Osoite: Yliopistonkatu 55. Tanssipaikan puhelin: 03 2434111. Illan aikana viihdytään suomalaisille rakkaiden italialaisten lauluja parissa ja kuullaan nostalgisia hittejä vuosien varrelta. Mambo Italiano vie myös vauhdikkaampiin tunnelmiin kepeiden italoiskelmien kautta. Konsertin tunnelmasta vastaavat Tomi Metsäketo, Milana Misic ja Teijo Lindström. HUOM! Aiemmille päiville ostettuihin liput käyvät suoraan uusiin konsertteihin. Osta liput tästä.
to 24/09/20 Kotka Kotkan konserttitalo
Kellonaika: 19.00. Osoite: Keskuskatu 33. Illan aikana viihdytään suomalaisille rakkaiden italialaisten lauluja parissa ja kuullaan nostalgisia hittejä vuosien varrelta. Mambo Italiano vie myös vauhdikkaampiin tunnelmiin kepeiden italoiskelmien kautta. Konsertin tunnelmasta vastaavat Tomi Metsäketo, Milana Misic ja Teijo Lindström. HUOM! Aiemmille päiville ostettuihin liput käyvät suoraan uusiin konsertteihin.
Kiertue: Satumaan kuningas
su 11/10/20 Mänttä Mäntän liikuntasali,
Kellonaika: 16.00. Lippu: alk. 29,50€. Osoite: Koskelankatu 1. Hiljainen tango sateessa soi, Kaukana jossain Onnen maa, Oi jospa kerran sinne Satumaahan käydä vois, Vielä jaksaa vanhakin tanssia, Niittykukkaset Upeat klassikkotangot ja iskelmälegendan suurimmat hitit. Satumaan kuningas -konsertissa muistellaan musiikkituottaja Seppo Matintalon ja Satumaan kuninkaan yhteistä ystävyyttä ja yhteistyötä yli 30 vuoden ajalta. Konsertin solistit tulkitsevat Satumaan kuninkaan aikoinaan levyttämiä kappaleita. Upeat laulut, joissa yleisö voi jopa elää ja tuntea uudelleen oman nuoruutensa unohtumattomat hetket. Ennen kuulemattomia tarinoita Satumaasta elämän virtaan, sekä yhdessä muiden solistien kanssa levytettyjä duettoja, kuten esimerkiksi Topi Sorsakosken, Marionin, Tarja Lunnaksen ja Anne Mattilan kanssa. Mäntässä lauluja tulkitsevat tangokuninkaat Matti Korkiala ja Teijo Lindstöm,tangoprinssi 2006 Jarno Itkonen ja iskelmälaulaja J.Eskelinen. Säestyksestä vastaa Legenda-orkesteri, kapellimestarina Seppo Rehnström. Kesto 2,5 tuntia sis. väliajan. Osta liput tästä.
pe 06/11/20 Leppävirta Tulenliekki
Kellonaika: 20.00. Osoite: Jylhäntie 30. Klo 20-01.

Tilaa RSS-syöte | Lisää kaikki keikat kalenteriisi: RSS | iCal

 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.


Tykkää meistä Facebookissa

Mainos Tukholman risteilyt - Ikaalisten Matkatoimisto