Teijo Lindström

Teijo Lindström

Tangokuninkaaksi vuonna 2017 kruunattu Teijo Lindström on valloittava persoona ja esiintyjä. Ennen tangokruunua Teijo on keikkaillut ja konsertoinut paljon, mutta voiton myötä hän tuli tutuksi Suomen kansalle, ja kaikille tuli selväksi, että tämä mies ja hänen mahtava äänensä ja tulkintansa ovat tulleet jäädäkseen.

Tanssipuolella aikamoisena veijarinakin tunnetun Teijon rinnalle astui vuoden 2017 alussa uusi huippumuusikoista koostuva Royal Sound -orkesteri. Kokoonpano uudisti kertaheitolla ohjelmistonsa ja nyt keikoilla soi yleisön kiittelemä laaja- ja moniväritteinen tanssimusiikki.

Erilaiset teemakonsertit ovat omiaan Teijolle, joka taitaa myös upeiden sovitusten teot, onhan hän toiminut myös suuren kuoron johtajana. Moniosaajan viimeisimpiä konserttirupeamia on ollut Henry Theelin musiikkiin perustuvat esitykset ja lisää erilaisia konsertteja on luvassa.

Uusi, oma albumi Oon rakkautta saanut julkaistiin 24. elokuuta 2018  (Sony Music) ja levyn ensimmäinen singlelohkaisu Jos jätät minut on soinut jo radioissa. Jo syksyllä 2017 julkaistiin Teijon tangoalbumi Tangokuningas 2017 – Teijo Lindström.

Royal Sound: kitara Vesa Niemelä, koskettimet/haitari Mika Heinonen, basso Jussi Manninen, rummut Harri Vainionpää.


Unohda pikadieetit! Vadelmaketonit on Euroopan tämän hetken suosituin painonpudotustuote. Nappaa 1.kk ILMAISEKSI!

KEIKAT:

SU 10.3.2019 Vuoksenniskan Työväentalo Imatra
SU 17.3.2019 Kehräämö Orimattila
MA 18.3.2019 – TI 19.3.2019 Viking Mariella Helsinki
SU 14.4.2019 Viking Grace Turku
PE 26.4.2019 Hamina työväentalo Hamina

Luo tiliKirjaudu tilillesi