Ota yhteyttä

Tangomarkkinat

Aki Hietala lupaa: “Jos 500 tykkää tästä, niin lähden taas Tangomarkkinoille”

25 vuotta sitten tangoille osallistunut Aki Hietala otti ystävänsä yllytyksestä haasteen vastaan. Jos 500 tykkää tästä päivityksestä, Aki lupaa osallistua ensi vuonna Tangomarkkinoille! Autetaan siis yhdessä Aki tangoille takaisin!

Julkaistu

@

Aki Hietala on tunnettu laulaja, joka kisaili Seinäjoen Tangomarkkinoilla jo 25 vuotta sitten. Silloin nuorukainen ei edennyt finaaliin, mutta olisiko neljännesvuosisadan jälkeen aika yrittää uudelleen?

Sosiaalisessa mediassa alkoi nimittäin mielenkiintoinen tapahtumien vyöry, kun Aki julkaisi tämän Tangomarkkinat-videonsa vuodelta 1994, Tangomarkkinoiden semifinaalista Raisiosta:“Muuten en lähde”

Muuan Akin ystävä ehdotti videon nähtyään, että Aki lähtisi ensi vuonna ottamaan revanssin Tangomarkkinoille.

“Aki sitten hätäpäissään tuli jo oikeastaan luvanneeksi, että jos minun lisäksi noin 500 muuta häntä sinne yllyttää, niin sitten se olis jo mentävä”, kaveri kirjoitti.

Aki ennätti epäillä, mahtaako kannatusta tulla riittävästi.

“Aika meedio oot jos saat 500 henkeä kasaan mua kannustamaan! Muuten en lähe, mut sitte lähen revanssiin, jos niin moni on sitä mieltä!” Aki lupasi

Joten: autetaan yhdessä Aki Hietala takaisin tangomarkkoinoille! Tykkää tästä artikkelista Facebookissa ja kun 500 tykkääjää on täynnä, Aki pitää pohjalaisena miehenä taatusti lupauksensa – ja saadaan tyylikäs tangotaituri kisailemaan ensi kesänä Seinäjoelle.

Mainos

Opettaa musiikkia Pieksämäellä

Aki Hietala on ylivieskalaislähtöinen laulaja, joka tuli suuren yleisön tietoisuuteen korkealla äänellään vuonna 1993 TV1:n Ykköstähti-laulukilpailusta, jossa hän tuli kolmanneksi. Vuonna 1995 hän voitti Valssin Valtias -laulukilpailun Forssassa.

Muusikkoisän Jouko Hietalan yhtyeestä vuonna 1987 alkanut säännöllinen keikkailu jatkui yhtäjaksoisena 20 vuotta.

Ammattimuusikon ja -laulajan työstä hän jäi pois vuonna 2007 valmistuttuaan Jyväskylän yliopistosta filosofian maisteriksi. Siitä lähtien hän on toiminut päätoimisena musiikinopettajana Pieksämäellä, ja keikkailu on ollut satunnaista.

Tätä nykyä Aki keikkailee taas aktiivisesti vapaa-aikanaan. Päätoimisesti hän opettaa musiikkia Seurakuntaopiston Pieksämäen kampuksella.

Akin säestävänä yhtyeenä toimii Norolan Pojat. Katso Aki Hietalan keikat tästä.

 

KATSO Aki Hietalan ja Marita Taavitsaisen duetto Haavemaa Kesäillan valssi  -ohjelmasta 2007: