Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Aki Samuli vaihtoi työpaikkaa: Letunpaistajana Lapissa

Julkaistu

@

Aki Samuli kertoo vaihtaneensa – ainakin pariksi kuukaudeksi – työpaikkaa. Tangokuningashan on keikkatauolla huhtikuun loppuun asti, ja mies on laittanut elämänsä uusiksi: hän myi omakotitalonsa Lahdessa ja muutti kevättalveksi Lappiin.

“Vuos sitte ku olin esiintymässä Lapissa ni synty pikku ajatus että mitä jos pitäski ens keväänä keikoista vähä sapattia ja lähtis verestelee ravintola aikojaan mistä oon vahvasti lähtösin….” Aki Samuli kirjoittaa.

“Noh aika kulu ja täällä sitä ny ollaan Riemuliiterin virallisena letunpaistajana. Talo myyty villähteeltä ja koirat matkassa ni mikä täälä on suunnitella ja kehittää toimintaa pari kuukautta Annen kans. Tykkään haasteista ja ku ei työtä pelkää ni mikä jottei!”

Äkäslompolossa sijaitseva Riemuliiteri on suosittu tanssipaikka.

“Tänää alkaa meijän tanssikausi, 40 päivää putkeen iltasin tansseja ja päivällä ollaan latukahvila! Oon aika hyvällä paikalla seuraamassa mitä mun kollegat kentällä oikee touhuu. Korvat ja silmät tarkkana. Käyn muutaman kerra muina kuninkaina ite kans tanssittaa, mut pääsääntösesti oon ihan kädet täys pullataikinaa, tilauksia, yms yms ravinteli juttuja.!”

Aki julkaisi kuvan Riemuliiteristä, missä hän paistelee lettuja kokin takissaan. Kuva: Facebook.

 

Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.