Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Aki Samulista tuli “koditon” – muutti kevääksi Lappiin

Julkaistu

@

Aki Samuli on saanut talonsa myyytyä. Tangokuningas kauppasi Lahdessa sijaitsevaa remontoimaansa 120 neliön omakotitaloa 178 000 eurolla. Voit katsoa kuvia talosta tästä.

Talo ehti olla kaupan vain kuukauden, joten Lahdessa asuntomarkkinat tuntuvat toimivan.

“Koditon!” Aki ilmoitti eilen talokauppojen varmistuttua.

Keikkataukoa pitävä suosikkilaulaja pakkasi eilen keskiviikkona (20.2.19) kimpsunsa ja koiransa autoon ja muutti koko kevääksi Lappiin. Aki Samuli aikoo viettää Ylläksen maisemissa pari kuukautta.

Täysin toimettomana Aki ei Lapissakaan aio olla, sillä hän esiintyy Äkäslompolon legendaarisessa Riemuliiterissä useampaankin kertaan maalis- ja huhtikuun aikana.

Aki Samulin keikat voit katsoa tästä.


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!

Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.