Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Antti Ahopellolta kesämusiikkia: Soljuva cha cha ja iloista Pekko Aikamiespoika -meininkiä

Antti Ahopelto & Etiketti julkaisi tänään perjantaina (7.6.19) kaksi uutta, kesäisen keinuvaa tanssikappaletta: Kiinni toisissamme sekä Kahden matka. Kuuntele uutuudet!

Julkaistu

@

Antti Ahopelto & Etiketti julkaisi tänään perjantaina (7.6.19) kaksi uutta, kesäisen keinuvaa tanssikappaletta: Kiinni toisissamme sekä Kahden matka.

Antti kertoo kuulleensa Kiinni toisisssamme -laulun ensimmäisen kerran vuonna 2015 ja tykästyneensä siihen heti. Alkuperäisversio on Sami Heinosen laulama.

”Otin laulun keikkaohjelmistoon cha chaksi noin kaksi vuotta sitten. Kappale on herättänyt myös tanssijoiden mielenkiinnon ja monet ovat tulleet kysymään kappaleen taustasta. Jatkossa voin siis sanoa, että mä oon myös tämän levyttänyt!”Kahden matka -kappale taas löytyi vahingossa Lapin keikkareissulla.

”Oltiin jossain pohjoisessa keikalla ja kotimatkalla höpöteltiin niitä samoja juttuja jotka me ollaan kuultu noin sata kertaa… Eli mm. Kentsu kertoi vitsin näkymättömästä miehestä”, Antti viittaa Etiketti-orkesterin kosketinsoittajaan Kenneth Huumarsaloon.

Orkesterissa oli tuolloin tuuraavana rumpalina Kim ”Pommi” Simell.

”Pommi muisti yhtäkkiä, että hän on säveltänyt yhden kappaleen, joka voisi sopia minulle. Minä tykästyin tähän biisiin ja siinä on minun mielestä pikkusen sellasta ’Pekko Aikamiespoika’ -meininkiä”, Antti kertoo.

Hän teki  kappaleen sanoituksen yhteistyössä Sami Heinosen kanssa.

Katso Antti Ahopellon & Etiketin keikat tästä. Muista myös kätevä Päivän keikat -listaus, mistä näet kunkin päivän kaikki tanssikeikat Suomessa yhdellä kertaa.

 

KUUNTELE Antti Ahopellon Kiinni toisissamme (säv. H-P Siikasaari ja Jani Hölli, san. Heidi Maria Paalanen ja Kari Haapala, sov. Jarkko Järvenpää) 2019:

KUUNTELE Antti Ahopellon Kahden matka (säv. Kim Simell, san.  Antti Ahopelto ja Sami Heinonen, sov. Jarkko Järvenpää) 2019:

 TARJOUS! Tasapainota vatsaa ja suolistoa BioBalancen avulla. BioBalance on luonnollinen ravintolisä Gastro-AD®:lla, maitohappobakteereilla ja probiootteilla. Nyt -50%, klikkaa heti!

Sinutral on vuoden virallinen rasvanpolttaja. Se on suunniteltu suomalaiselle vartalotyypille. Kokeile nyt vain postikulujen hinnalla ja laihdut!