Ota yhteyttä

Tanssitähdet

VIDEO: Tommi Soidinmäki nauttii työnteosta ja vihjaa: “Erittäin iso rooli odottaa paljastumistaan”

Tommi Soidinmäki paiskii töitä laajalla rintamalla. Tangokuningas iloitsee, että Sydän sydämessä -sinkku ylitti juuri kultarajan ja syksyllä odottaa suuri työpaljastus. Katso erikoishaastattelu videolta!

Julkaistu

@

Tommi Soidinmäki kertoo nauttineensa kesäkuun alkupäivien tangokuninkaallisten kohtaamisesta Kuortaneen Urheiluopistolla.

“Oli mahtava ensikohtaaminen, sillä tosi harvoin tulee tavattua kollegoita. Jäi hyvä fiilis”, Tommi sanoo Tanssiin.fi:n videohaastattelussa.

“Ehdin olla tosin vain yhden kokonaisen päivän siellä. Syksyllä näette sitten AlfaTV:stä, mitä kommelluksia Kuortaneella sattui…”

Kolmisenkymmentä tangokuninkaallista vietti yhdessä aikaa urheillen, touhuten ja rupatellen Kuortaneen Urheiluopistolla kesäkuun alussa. Tangotähtien Vain elämää -tyyppinen sarja nähdään syksyllä AlfaTV:llä.

“Parisuhdebiisi pian ulos”

Suosittu tanssitähti viettää kesää “tanssilavat edellä”, mutta ehtii tehdä myös festari- ja konserttikeikkaa, esiintyä Tauno Palona suositussa Tauno ja Ansa -musiikkinäytelmässä ja elokussa jatkuu tietysti jyväskyläläisen Ränssin Kievarin tykätty kesäteatteriesitys Saija Tuupasen kanssa, triologian pääösosa Kuka soittaa nyt, sir?

Myös uutta musiikkia on tulossa, jo reilun viikon päästä ilmestyy kappale nimeltä Likapyykki.

“Se on pilke silmäkulmassa tehty parisuhdebiisi, vähän yhtymäkohtia Saunaralliinkin.”Neljäs kulta ilahdutti

Eilen keskiviikkona (5.6.19) Tommi Soidinmäellä oli jälleen aihetta juhlaan, sillä laulajia sai hyviä uutisia:

“Uskomattomalta tuntuu. Sain kuulla juuri, että Sydän sydämessä -sinkkuni on ylittänyt kultarajan. Se on muistaakseni minun neljäs kultalevyni. Suuri kiitos tuottajalleni Maki Kolehmaiselle siitä, että urani näyttää tänä päivänä tältä.”

Vaikenee suurroolista

Loppuvuosikin on Tommilla työn täyteinen ja kiireinen. Vuoden 2004 tangokuningas viettää 15. juhlavuotta ja luvassa on juhlakonsertteja, jatkoa Tangon seitsemän veljestä -kiertueeelle ja konsertteja myös Saija Tuupasen sekä Sanin kanssa.

“Syksyllä on tulossa myös yksi erittäin iso työjuttu, joka herättää huomiota. Mutta sitä roolia ei voi vielä paljastaa…”

Katso Tommi Soidinmäen & Vastakaiun keikat tästä.

KATSO Tommi Soidinmäen tuore erikoishaastattelu tästä:

 Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.
Tarvitsetko apua kumppanin löytämisessä? Liity jäseneksi jos olet 50+ ja etsit vakavaa suhdetta!
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.