Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Antti Ketosen jättihitti sai seuraajan: uutuuskappale jatkaa rakkauden asialla

Julkaistu

@

Antti Ketosen jättihitti Olisitpa sylissäni saa seuraajan, kun uusi single Niin kaunis julkaistiin tänään (14.11.18). Kappale on edellisen sinkun tapaan vahva ylistyslaulu rakkaudelle.

Antti Ketonen. Kuva: Warner Music Finland.

Niin kaunis -kappale syntyi biisileirillä uuden kirjoittajajoukon toimesta, supertuottaja Samuli Sirviö herätti sen henkiin mestarillisella otteellaan.

– Olemme Samuli Sirviön kanssa löytäneet yhteisen polun, jota kuljemme kohti ensi vuonna julkaistavaa levyä. Kuluneen vuoden aikana olen ollut studiossa enemmän kuin koskaan. On ollut hienoa päästä samalla kehittymään laulajana ja tulkitsijana, Antti Ketonen sanoo.

Antti Ketosen ensimmäinen soolosingle Olisitpa sylissäni julkaistiin elokuussa 2017. Biisin tarina on koko ajan kasvanut: se on striimannut platinaa, oli useamman kuukauden radioiden soitetuin kappale ja palkittiin myös helmikuisessa Iskelmä-gaalassa Vuoden iskelmänä.

Ketonen muistetaan ja tunnetaan vuodenvaihteen jälkeen pitkälle tauolle jäävän Neljänsuora-yhtyeen solistina. Katso Neljänsuoran loppuvuoden keikat tästä.

 

KUUNTELE JA KATSO tästä lyhyt maistiainen Antti Ketosen uutuuskappaleesta Niin kaunis:


Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *