Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Arto Nuotio levytti upean Souvarihenkisen valssin 70-vuotisjuhlansa kunniaksi

Arto Nuotion juhlasinkku Kairan kaunein tyttö kuullaan ensiesityksenä viihdelegendan 70-vuotiskonsertissa Turussa. Lue lisää ja kuuntele kaunis valssi!

Julkaistu

@

Arto Nuotio.

Arto Nuotio juhlistaa tasavuosiaan myös uuden musiikin muodossa. Viihdemaailman todellinen legenda juhlii virallisesti 70-vuotissyntymäpäiviään perjantaina (9.9.). Pieni etumatka juhlintaan otettiin kuitenkin jo torstaina, kun Arto julkaisi sinkun Kairan kaunein tyttö.

Arto tunnetaan miehenä, joka tekee tälläkin hetkellä eittämättä eniten työtä suomalaisen tanssilavakulttuurin eteen.

Työ ei ole vielä valmis, eikä Artokaan vaikuta siltä, että olisi vielä valmis ottamaan rennommin… Tällä hetkellä hän keikkailee legendaarisen Hariolax-orkesterin solistina. Muina aikoina hän myy ahkerasti keikkoja muille artisteille tai nautiskelee Suomen luonnosta mökillään.

Lue myös: Hariolax tekee paluun – 80-luvun suosikkiorkesterissa mukana Arto Nuotio ja Kari ”Kunu” Lehtomäki

”Oli kunnia laulaa tämä rakkauslaulu”

Ja Arto nauttii yhä myös musiikin tekemisestä. Nyt julkaistu Kairan kaunein tyttö -valssi Ville Mäkimattilan sävellys ja sovitus sekä tangokuningas Kyösti Mäkimattilan sanoitus.

Mainos

”Serkukset Ville ja Kyösti tekivät upean valssin ja Kyösti pyysi minua laulamaan tämän levylle. Kun kuuntelin demon, niin ajattelin heti, että nyt on sanat ja sävellys löytäneet toisensa hienolla tavalla. Oli kunnia laulaa tämä rakkauslaulu”, Arto Nuotio sanoo.

Lue myös: 70 täyttävä Arto Nuotio jatkaa tanssikansan palvelijana: ”Maantien urat kuuluvat korvissani”

Ensiesitys Souvareisen kanssa juhlakonsertissa

Ville Mäkimattila haki sävellykseen perinteisen valssin aitoa tunnelmaa.

”Sain serkultani Kössiltä viestin: ”Siinä sulle valssiteksti”. Minulla alkoi heti soimaan päässä oikein perinteinen Souvarityyppinen valssi”, Ville taustoittaa sinkun syntyä.

Mainos

”Demon Kyöstille lähetettyäni sain ilokseni kuulla, että lapsuudesta asti suuresti arvostamani Arto Nuotio haluaisi levyttää kappaleen 70-vuotisjuhlansa kunniaksi. Sain itse myös sovittaa ja tehdä taustat kappaleeseen. Ja sen lisäksi saamme esittää tämän kappaleen Arton juhlakonsertissa Logomossa Lasse Hoikka & Souvareiden kera!”

Kairan kaunein tyttö kuullaan ensiesityksenä Turun Logomossa Arto Nuotion juhlakonsertissa torstaina 8.9. Juhlakonsertti vilisee tunnettuja tanssitaivaan tähtiä ja juhlakalun vieraita.