Ota yhteyttä

Media

Erilaisen juhlalevyn julkaiseva Arja Koriseva Seurassa: “Olen hyvä jätkä”

Julkaistu

@

Arja Koriseva kertoo uuden Seura-lehden (16-17/2019) haastattelussa arvostavansa miehistä suoruutta.

”Olen oppinut miehiltä sellaista reiluutta, että asioista puhutaan kasvotusten eikä kyräillä selän takana. Miehet käsittelevät asiat asioina ja hommat jatkuu, kun taas naisilla usein mukaan sekoittuvat ylimääräiset tunteet.”

“Kosketan, halaan ja istun syliin”

Koriseva sanoo Seurassa, että pinnalla olleet seksuaaliset ahdistelujupakat ja #metoo-liike tuntuvat hänestä kovin kaukaiselta.

”Sen sijaan joku voisi nostaa syytteen minua vastaan ja silloin olisin varmaan loppuelämäni kaltereiden takana. Kosketan usein toista osoittaakseni läsnäoloa ja sitä, että juttelen juuri hänelle. Halaan ja saatan istua syliin. En kuitenkaan todellakaan tarkoita näillä mitään seksuaalisuuteen viittaavaa”, Arja hymyilee.

“Saatan sanoa takaisin”

Tangokuningatar kuvailee itseään avoimeksi ja kaikkea muuta kuin herkkänahkaiseksi.

”Olen pikemminkin ”hyvä jätkä” toisten joukossa. Olen oppinut ymmärtämään miesten kielenkäyttöä ja saatan sanoa takaisin. En suutu helposti ja monista tilanteista selviää huumorilla.”

Arja Koriseva on Seuran pääsiäistuplan 16-17/2019 kansikasvo.


Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.

Viikottaiset treffit miehen kanssa

Arja Koriseva on ollut naimisissa Pekka Karmalan kanssa vuodesta 1996. Heillä on kolme lasta, Patrik, 23, Karla, 17, ja Verna, 12.

Vaikka yhteisiä vuosia on koossa jo kosolti, aviopari yrittää löytää yhteistä aikaa säännöllisesti. Seuran jutun mukaan heillä on muun muassa joka maanantaina “kuntosalitreffit”.

”Tsemppaamme toisiamme. Jos toista laiskottaa, toinen pökkää ja muistuttaa, että on treffien paikka.”

30-vuotisjuhlakiertue syksyllä

Kesällä Arjalla tulee uusi levy, jonka hän on tehnyt yhdessä ystävänsä, pianisti  Minna Lintukankaan kanssa. Akustinen levy poikkeaa aiemmista. Siihen Arja kertoo valinneensa  vain kappaleita, jotka hän tuntee itselleen sopiviksi ja sanomallisiksi.

”Levyn teema on lähellä ja läsnä”, Arja Koriseva kuvaa Seurassa.

Ensi syksynä vuoden 1989 tangokuningattarella on mittava juhlakiertue nimeltään 30 vuotta estradien kuningattarena yhdessä Guardia Nueva -orkesterin kanssa syys-lokakuussa. Voit lukea kiertueesta tästä.

Kesällä Arja keikkailee muutaman kerran Fortuna-orkesterinsa kanssa tanssilavoilla. Katso Arja Korisevan kaikki keikat ja konsertit tästä.

 
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.