Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Fuengirola sai nimikkokappaleen – kuuntele Olli Orrenmaan iloinen 40-vuotisjuhlalevytys

Julkaistu

@

Vaasalaisen muusikon ja trubaduurin Olli Orrenmaan uusi kappale Fuengirola vie kuulijan etelän lämpöön

Olli Orrenmaa on julkaissut Fuengirola-biisin nyt myös Suomessa. Ensimmäisen kerran se kuultiin radiosoitossa jo viime vuoden puolella – missäpä muuallakaan kuin Espanjan Aurinkorannikolla, Fuengirolassa. Orrenmaa itsekin pyrähtää vuosittain pariksi kuukaudeksi Aurinkorannikon lämpöön, joten oli jo korkea aika säveltää suomalaisten suosikkikohteelle nimikkokappale.

Suomessa joudutaan odottamaan lämpimiä kesäpäiviä vielä pitkä tovi, mutta Orrenmaan uusi single tuo jo kevättalveen lämpimän tuulahduksen.

40 vuoden merkkipaalu

Suomen-julkaisu on ajoitettu merkittävään ajankohtaan, sillä Olli Orrenmaan ensimmäisestä singlestä tulee kuluneeksi 40 vuotta.

Tavallaan ympyrä sulkeutuu, kun myös tuossa Etelän nainen -singlessä haikailtiin aavan meren tuolle puolen. Matkailuteema jatkui B-puolenkin biisissä Reissumiehen maski, jossa reissattiin Suomea ristiin rastiin. Näiden lisäksi Orrenmaa on julkaissut aiemmin useita singlejä sekä kolme pitkäsoittoa.

KUUNTELE esikossinkku Etelän nainen 1979:

 

Ahkeraa keikkailua Orrenmaa on jatkanut uran alkuajoista tähän päivään saakka, ja menestystä hän on niittänyt esimerkiksi Tapsan tahdeissa sekä Tangomarkkinoiden ja Veikkaus Oy:n sävellyskilpailussa.

Esimerkiksi Marita Taavitsaisen levyttämä Lottopotti on Orhenmaan sävellys:Mukana poika, tytär ja velikin

Aurinkoisen iloisen Fuengirola-kappale on todellinen perhetuote, sillä sen on tuottanut Ollin poika Ville Orrenmaa, joka työsti lattaripohjaisen kappaleen nykyaikaiseen muotoonsa.

Taustalauluista puolestaan vastasi tytär Heidi Orrenmaa ja lead-kitaroista veli Tuppu Orrenmaa. Tuotannossa hyödynnettiin vaasalaista osaamista. Miksauksen ja masteroinnin hoiti Midas Studios ja kannen ulkoasun suunnitteli Studio Andrei.

 

KUUNTELE Olli Orrenmaan Fuengirola (säv. san. Olli Orrenmaa, sov. Ville Orrenmaa):

Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.