Heidi Pakarinen Seiskassa: “Vihaan sinkku-sanaa” – nauttii elostaan soolona

Heidi Pakarinen Seiskassa: “Vihaan sinkku-sanaa” – nauttii elostaan soolona

Heidi Pakarinen Seiskassa: “Vihaan sinkku-sanaa” – nauttii elostaan soolona

Heidi Pakarinen sanoo tuoreessa Seiskassa (16-17/2019), että voisi hyvinkin osallistua ystävänsä Kyösti Mäkimattilan tavoin Tähdet, tähdet -ohjelmaan. Selviytyjiin tangokuningatar ei kuitenkaan mukaan lähtisi.

“Mutta olen hypännyt laskuvarjohypyn”, Heidi paljastaa Seiskan haastattelussa, jossa hän poseeraa muun muassa pääsiäisnoitana (katso noitakuvat tästä).

Nestori on Heidi Pakarisen rakas lemmikkikoira. Kuva: Facebook.

Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.

Jutussa Heidi kertoo vihaavansa sinkku-sanaa. Tanssitähti erosi lastensa isästä, tangokuningas Mika Pohjosesta nelisen vuotta sitten. Tytöt ovat 11- ja 13-vuotiaat.

“Sinkku-sana kuulostaa korvaani siltä, että olisin etsimässä jotakin. Uskon, että se oikea ihminen tulee elämään, kun aika on oikea”, lastensa ja Nestori-koiraansa kanssa “soolona” elävä Heidi kertoo.

“Tytöt ovat mukana usein keikkamatkoillani. Molemmat heistä ovat musikaalisia, ja etenkin esikoiseni on innostunut kokeilemaan rumpujen soittamista.”

Heidi tunnetaan innokkaana avantouijana sekä tanssijana. Hän tykkää keikoilla pyörähdellä parketilla ja käy tanssimassa vapaallakin. Myös karaoke luonnistuu.

“Minun pitäisi lähteä vapaailtoina useammin ystävien ja kulttuurin pariin. Pystyn käymään ulkona juomatta alkoholia. Jos jotain maistelen, niin tummaa rommia ja gin tonicia”, Heidi sanoo Seiskassa.

Katso Heidi Pakarisen & Karavaanin keikat tästä.

 


Voita 1000€ lahjakortti Lidliin! Osallistu arvontaan, klikkaa heti tästä!
Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!
ERIKOISTARJOUS vain meiltä: Kokeile nyt Storytelin e- ja äänikirjapalvelua 30 päivää ilmaiseksi. Et sitoudu mihinkään.
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!

 

Tykkää ja jaa:
Lisää uutisia

VIDEO: Leif Lindeman viihtyy saunassa, vesillä ja keikoilla – “lomaa pidän vasta jouluna”

Kommentit pois päältä artikkelissa VIDEO: Leif Lindeman viihtyy saunassa, vesillä ja keikoilla – “lomaa pidän vasta jouluna”

Johannes Vatjus kyyditsi vanhuksen kotiin keikan jälkeen: “Kun autat toista, saat itsekin”

Kommentit pois päältä artikkelissa Johannes Vatjus kyyditsi vanhuksen kotiin keikan jälkeen: “Kun autat toista, saat itsekin”

Saana Sassalin rehellinen tilitys tangovuodesta: “Ajoittain olin hukassa ja surullinen” – palaa päivätöihin

Kommentit pois päältä artikkelissa Saana Sassalin rehellinen tilitys tangovuodesta: “Ajoittain olin hukassa ja surullinen” – palaa päivätöihin

Reeta Saranpää sairastui ärhäkkään tulehdukseen – Lumo perui keikkansa

Kommentit pois päältä artikkelissa Reeta Saranpää sairastui ärhäkkään tulehdukseen – Lumo perui keikkansa

kommentoi

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook6k
Facebook
Instagram1k
YOUTUBE199
YOUTUBE