Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Ile Vainiolta hyviä uutisia sairaalasta: “Syöpäni saatiin leikattua pois”

Ilkka “Ile” Vainion paksusuolen syöpä leikattiin onnistuneesti. Lue Ilen kommentit!

Julkaistu

@

Ilkka “Ile” Vainio oli kiireellisessä syöpäleikkauksessa eilen keskiviikkona (18.3.20) Jorvin sairaalassa Espoossa. Legendaarisella sanoittajamestarilla ja musiikkituottajalla todettiin maaliskuun alussa paksusuolen syöpä.

Mestarisanoittaja ja viihdeneuvos joutui tarkkoihin tutkimuksiin ja tähystykseen, kun hänen veriarvonsa romahtivat aiemmin helmikuussa.

“Hemoglobiinini oli vain 60 g/l, kun sen miehellä keskimäärin pitäisi olla 130 g/l. Minut otettiin oitis osastolle ja veritankkaus alkoi”, Ile kertoi helmikuisesta sairaalareissustaan.

Mestarisanoittaja osasi epäillä syöpää, sillä tautia on hänen suvussaan. Muun muassa Ilen isoisä menehtyi paksusuolen syöpään. Siksi syöpädiagnoosi ei ollut yllätys, saati tuntunut maailmanlopulta.

“Aion antaa syövälle kasvot”

“Syöpää on turha pelätä tai hävetä. Minä aion olla koko kansan syöpäsoturi, antaa avoimesti syövälle kasvot ja nitistää sen ilon kautta, valolla ja energialla”, Ile kertoi Seiskassa.

“Tämä käännetään voitoksi ja luodaan Ilen ilosanomaa myös syöpää sairastaville ja omaisille, pelastuneille. Heitä on aivan helvetisti.”

Syöpä ei ole levinnyt

Nyt Ile lähettää iloisia uutisia Jorvin sairaalasta. Leikkaus meni hyvin.

“Tutkimuksissa selvisi myös, ettei syöpäni ole levinnyt, sillä etäispesäkkeitä ei löytynyt. Syöpäleikkaus onnistui”, Ile kertoo.

Musiikkineuvos julkaisi Facebookissa ilemäisen runon tunnelmistaan:

“Jorvin leikkaussalin heräämöstä herätty ja paksusuolensyöpä elämästä leikattu.
Pois kuolon kukat elon ruukusta kerätty, elämänvirtaan teidän voimasta breikattu
Hyvä Suomi ja ystävät, annoitte elämän!”

Ilen mukaan “Suomi on paras maa syntyä ja elää terveenä sekä sairastaa”.

Tuhansia tukiviestejä

Ile on kertonut saaneensa valtavan viestivyöryn

“Minulle on vyörynyt valehtelematta tuhatmäärin viestejä, yli 5 000. Ihmiset ovat tarjonneet tukea ja kertoneet omista kokemuksistaan. Olen havahtunut siihen, että syöpä koskettaa todella montaa suomalaista.”

Leikkauksen jälkeen alkanevat sytostaattihoidot.

“Niitä on kuvattu rankoiksi, mutta olen sanonut, etteivät ne tunnu miltään, jos on pystynyt kiskomaan kaksi pulloa Veteranoa päivässä, Ile virnisti Seiskassa.

“Ainakin menen selvänä hautaan”

“Aion olla huhtikuussa jo levytyshommissa. Siirsin uuden albumini studiosessiota kuukaudella eteenpäin syöpäni vuoksi. Tulossa on muun muassa kesähitti nimeltä Selvänä hautaan, ja sehän sopiikin tähän tilanteeseen kuin naulan kantaan. Ainakin siis menen selvänä hautaan, jos sikseen tulee!”


Seiskan synttäritarjous! Seiska nyt alkaen vain 2,49 €/nro. Valitse omasi kuudesta erilaisesta tarjouksesta !

Mahtava VitaePro-tutustumistarjous – kokeile nyt puoleen hintaan
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.