Jarkko Honkanen julkaisi uusvanhan sinkun: “Keikkayleisö toivoi levytystä” – kuuntele

Jarkko Honkanen julkaisi uusvanhan sinkun: “Keikkayleisö toivoi levytystä” – kuuntele

Jarkko Honkanen julkaisi uusvanhan sinkun: “Keikkayleisö toivoi levytystä” – kuuntele

Jarkko Honkanen & Taiga julkaisi tänään uuden sinkun nimeltään Ennen kuin aamu koittaa. Se on itse asiassa toinen levytys Jarkon kymmenen vuotta sitten soololevylleen tekemästä kappaleesta.

”Olemme esittäneet kappaleen uutta sovitusta keikoilla jo useamman vuoden ajan ja yleisömme toiveesta levytimme sen nyt uudelleen”, Jarkko Honkanen kertoo.

“Saimme tähän studioversioon mukaan sitä meidän omaa tuttua hyväksi koettua keikkatunnelmaa ja rentoa jalan alle menevää otetta. Toivottavasti yleisön toiveet täyttyvät.”

Jarkko ja Taiga esiintyvät kautta Suomen reilun sadan keikan vuosivauhdilla. Tunnelma ja meno keikoilla on aina energistä, tuoretta ja yleisön huomioon ottavaa.

Orkesterin edelliset singlejulkaisut: Isän ääni, Taivas rajana ja Onnen hetket tulevalta pitkäsoitolta on otettu positiivisesti vastaan radioissa ja keikkapaikoilla. Jarkko ja Taiga jatkavat uuden musiikin suhteen tälle singlellä nyt vauhdikkain tanssirytmein.

Katso Jarkko Honkanen & Taiga -orkesterin keikat tästä.

 

KUUNTELE Jarkko Honkanen & Taiga -orkesterin Ennen kuin aamu koittaa -kappale (säv. Bo Söderholm, san. Anssi Partanen, sov. Tero Ylisirkka. Äänitys ja miksaus: Pauli Ruuskanen / Studio Ala Jarkko Honkanen, Pekka Varonen ja Vesa Karhula 2019):


Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
Lähde ladulle tai rinteeseen - suomalaisen Haltin laadukkaat tuotteet kruunaavat ulkoilusi. Klikkaa tästä verkkokauppaan.

 

kommentoi

Luo tiliKirjaudu tilillesi