Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Tänäänkin on tanssitähtien juhlapäivä: Anita Hirvosella synttärit, Siltalan Larella hääpäivä

Anita Hirvonen täyttää tänään torstaina (7.2.19) 73 vuotta ja Ässät-orksterin solisti Lare Siltala viettää neljättä hääpäiväänsä.

Julkaistu

@

Anita Hirvonen täyttää tänään torstaina (7.2.19) 73 vuotta. Anita ei aio sen kummemmin synttäreitään juhlia, toisin kuin 70-vuotispäivänään, jolloin rakastetun tähden kotikunnassa Riihimäellä pidettiin kunnon kekkerit. Samalla julkaistiin toistaiseksi viimeinen Anita Hirvosen pitkäsoitto nimeltään Värinää riittää (2016).

“Aamulla kun herää, niin ei meinaa omia silmiään löytää, mutta ei kun menoksi vaan. Olen kuin vanha sirkushevonen: heti kun se kuulee musiikin, alkaa hyppiminen”, Anita kuvasi 70-vuotispäivänsä fiiliksiä räväkkään tyyliinsä.

“En tajua enkä tunne olevani vielä seitsemänkymppinen. Se on ikäni, mutta muuten tunnen itseni hyvin nuoreksi ja vireäksi. Minussa riittää edelleen värinää, mutta polvet meinaavat välillä pettää. Jokainen keikka pitää tehdä niin kuin se olisi viimeinen!”

Nyt Anita on joutunut olemaan jo pidempään poissa keikkalavoilta. Iloinen pörröpää on ollut sairauslomalla viime maaliskuusta saakka. Hän satutti polvensa, kun kompastui keikkabussinsa portaissa. Lukuisista tutkimuksista huolimatta polvea ei ole saatu kuntoon.


Milloin viimeksi lähetit kukkia? Interflora välittää tunteesi Suomen lisäksi 140 maahan. Yllätä kukkasin!

Tänään on toisenkin tanssitähden juhlapäivä: suositun oululaisen Ässät-orkesterin solistilla Lare Siltalalla on hääpäivä.

“Meillähän on tänään neljäs vuosi täynnä vihittyinä ja 25 vuotta yhdessäoloa. Kiitos näistä vuosista, Rakas”, Lare kiittää Pirjo-vaimoaan.

Katso Ässien keikat tästä.


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!


Tarvitsetko apua kumppanin löytämisessä? Liity jäseneksi jos olet 50+ ja etsit vakavaa suhdetta!