Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Jaska Mäkyseltä erikoisalbumi: “Levytimme livenä kotikirkossani” – kuuntele upea Nocturne

Jaska Mäkynen iloitsee syksyllä ilmestyvästä uutuuslevystään, jolla soittaa myös hänen Kultainen harmonikka -voittajatyttärensä Hanna-Kaisa Mäkynen. Kuuntele aiemmin julkaisematon upea live-tulkinta Nocturnesta!

Julkaistu

@

Tangokuningas Jaska Mäkynen kertoo Tanssiin.fi:lle, että häneltä ilmestyy syksyllä erilainen, oikea live-levy. Kaikki kappaleet on taltioitu Jaskan kotikirkossa Alavudella.

“Jokainen kappale on live-taltiointi. Siitä tulee mielestäni upea, monipuolinen kokonaisuus”, Jaska hehkuttaa.

Mainos

Kappaleina on mm. Elegia, Jokainen ihminen on laulun arvoinen, Yksinäinen saarnipuu sekä Nocturne, jonka voit kuulla ensiesityksenä alta.

“Tyttäreni laulaa levyllä myös esimerkiksi Hallelujaa ja soittaa tässä Via 4 -yhtyeessä harmonikkaa. Myös rumpali laulaa.”

Jaskan tytär Hanna-Kaisa Mäkynen on Kultainen harmonikka -voittaja 1996.

“Esikoiseni täytti 40 ja ostimme hänelle tämmösen fillarin,ilmeestä päätelle tää on mieluisa lahja!” Jaska Mäkynen kertoi heinäkuun alussa, jolloin hänen Hanna-Kaisa-tyttärensä täytti pyöreitä vuosia.

Mäkynen on vuoden 1991 tangokuningas. Hän keikkailee edelleen sangen ahkerasti Nelostie-orkesterinsa kanssa. Katso Jaska Mäkysen keikat tästä.

Vuonna 1991 tangokuninkaallisiksi kruunattiin Jaska Mäkynen ja Kaija Pohjola. Aurinkoinen sää houkutteli Seinäjoelle yli 50 000 vierasta. Tv-finaalin juonsivat Arja Koriseva ja Heikki Hietamies, ja tuomaristossa istui mm. Vieno Kekkonen.

ENSIESITYS! Kuuntele tästä Jaska Mäkysen Nocturne. Äänite on live-nauhoitus, jota ei ole mitenkään muokattu tai käsittelyllä paranneltu.

 Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita ja paljon muuta! Tutustu heti Tanssiin.fi:n uuteen kauppaan!

Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!