Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Johannes Vatjus iloitsee: Sai asuntoauton keikkakiesiksi ja viikon kotiloman

“Kerkeän huilata ja käydä metsälläkin”, Johannes Vatjus suunnittelee. Tangokuningas voi nyt yöpyä tanssipaikkojen pihassa Kaben sponsoroimassa hienossa asuntoautossa.

Julkaistu

@

Johannes Vatjus pääsee viettämään syyskuun viimeistä viikkoa kotonaan Pohjois-Pohjanmaalla. Tangokuningas on painanut tiukkaa  keikkatahtia yhdessä tangokuningatar Pirita Niemenmaan ja säestävän Kaiho-orkesterin kanssa, mutta nyt on mahdollisuus hetki hengähtää.

Johanneksella oli lauantaina keikka Aronkeitaalla, mutta seuraava esiintyminen on vasta ensi lauantaina (28.9.19) Haapamäen Höyrypaviljongissa.

“Kerkeän käydä metsälläkin”

Tangokuningas aikookin nauttia harvinaisista vapaapäivistään täysin siemauksin perheensä parissa Haapavedellä.

“Kerkeän huilata ja käydä luonnossa retkeilemässä ja vähän metsälläkin. Mukava loma edessä. Olo on kiitollinen ja mieli myös”, Johannes kertoo Facebookissa julkaisemallaan videolla.

Voit katsoa videon tämän artikkelin lopusta.

Mainos

“Helpottaa suuresti keikkailua”

Eilen lauantaina Johannes esiintyi myös Caravan-messuilla Lahdessa. Syy löytyy yhteistyöstä matkailuautoja ja asuntovaunuja maahantuovan Kabe Adria Oy:n kanssa.

“Aivan mahtavia uutisia. Kabe on antanut minulle tangomatkalle upean kädenojennuksen. Olen saanut käyttööni Kabe 740 LB -asuntoauton, ja sillä on tämä keikkailu loihakkaa ja mukavaa”, tangokuningas iloitsee.

Nyt Johanneksen ei välttämättä tarvitse lähteä yön selkään keikan jälkeen, vaan jäädä rauhassa nukkumaan omaan sänkyyn matkailuautossa.

“Olen saanut jäädä yöksi tanssipaikiolle. Olen todella kiitollinen Ja auto on varsin mainio ja helppokäyttöinen, ja helpottaa suuresti keikkailua.”

Katso Johannes Vatjuksen keikat tästä.


Artikkelin pääkuva:
Facebook / Jorma Sanevuori

Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia löytöjä. Klikkaa heti tästä!


Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu