Ota yhteyttä

Orkesterit

Jyrki Nurminen ja Ari Nylund perustivat uuden orkesterin – katso myös Arin hittivideo

Julkaistu

@

Laulaja Jyrki Nurminen ja kosketinsoittajavirtuoosi Ari Nylund ovat laittaneet nyt kunnolla hynttyyt yhteen, ja tuon tänä vuonna alkaneen yhteistyön hedelmänä on syntynyt orkesteri Jyrki Nurminen & Sävel. Tanssiorkesteri on päässyt Gramofoni Oy:n listalle, ja orkesterin keikkakalenteria päivitetään parhaillaan.

Jyrki Nurminen tekee myös näyttelijän ja juontajan hommia.

Tykätyn ja kehutun lauluäänen omaava Jyrki on noussut lyhyessä ajassa tanssijoiden huulille. Tunnistettavasta äänestä välittyy tunne ja tulkinta, mitä hienoimmalla tavalla.

Huippumuusikoista (mm. Pekkaniskan Pojat ja La Strada) koostuva Sävel-orkesteri takaa niin tanssin harrastajien kuin jo pitemmälle kehittyneiden aktiivitanssijoiden tyytyväisyyden. Tanssillisesti monipuolinen ohjelmisto ja monet upeat kappalevalinnat tallentavat mieleesi pysyvän muistijäljen hienosta tanssi-illasta.

Ari Nylund on tullut tunnetuksi legendaarisista tanssimuuveistaan kosketinsoittimien takaa. Hänestä tuli hetkessä koko Suomen tuntema some-ilmiö, kun video Suukosken keitaan keikalta levisi (video alla) Facebookin ja iltapäivälehtien verkkosivujen kautta kulovalkean tavoin elokuussa 2016.

KATSO VIDEO ja nauti Arin vauhdikkaasta jammailusta:

Jyrki Nurminen & Sävel -orkesteri: Jyrki Nurminen, solisti |Ari Nylund, koskettimet | Vikke Rinne, basso, laulu | Saku Kallio, rummut.

Ari on soittanut lukuisissa eri orkestereissa, mm. Pekkaniskan Pojissa sen alkuaikoina, sekä säestänyt monia Suomen eturivin artisteja uransa aikana.

Bassotaiteilijana toimii ”nallekarhu” Vikke Rinne, joka on tanssiväelle erittäin tuttu Pekkaniskan Pojista, jossa Vikke soitti yli 15 vuotta. Bassokitaran lisäksi Vikellä on monesti matkassa myös kontrabasso, joka tuo oman tunnelmansa musiikkiin ja on myös näyttävä show-elementti. Vikke laulaa myös stemmoja ja tulkitsee itsekin monia kappaleita.

Rumpalina on Saku Kallio, joka nuoresta iästään huolimatta on jo todellinen huippuammattilainen. Saku soittaa ja tulkitsee tinkimättömällä tyylitajulla ja rautaisella ammattitaidolla kappaleen kuin kappaleen, genrestä tai tanssilajista riippumatta. Saku on aiemmin soittanut mm. La Strada -orkesterissa.

KATSO VIDEO Tässä tunnelmapala orkesterin kesäkuiselta keikalta Tuuloksen Kapakanmäeltä:


Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *