Ota yhteyttä

Uutiset

Muistatko? Erkki Junkkarinen, Pauli Räsänen ja Kalevi Korpi iskelmäpotpurissa – katso video

Julkaistu

@

Toisinaan on hyvä palata vanhoihin, hyviin aikoihin – tai ainakin muistojen kultaamiin aikoihin. Aikoihin, jolloin valtakunnallisilla tv-kanavilla tuli tansseja ja tanssi-ja iskelmämusiikki soi kauniisti.

Niin kuin tälläkin nostalgiavideolla: Erkki Junkkarinen, Pauli Räsänen ja Kalevi Korpi vetävät triona komean potpurin iskelmähittejä televisiossa.

Pentti Siimes ja Ritva Valkama juonsivat ikimuistoista Parempi myöhään -ohjelmaa 1979.

Kyse on legendaarisesta vuonna 1979 Mainos-tv:llä esitetystä Parempi myöhään -tv-sarjasta, jota vetivät Ritva Valkama ja Pentti Siimes. Heidän lisäkseen sketseissä näyttelivät Marita Nordberg, Jussi Jurkka, Tiia Louste ja Jukka-Pekka Palo. Sarjassa nähtiin myös lukuisia vierailevia tähtiä ja musiikkiesityksiä. Sarjaa tehtiin kymmenen tunnin mittaista jaksoa sekä kuusi koostejaksoa.

Parempi myöhään -ohjelma oli todella suosittu, ja se saavutti parhaimillaan 2,7 miljoonaa katsojaa.

Tästäkin videolla nähtävästä ja kuultavasta triosta kaikki ovat jo joukostamme poissa: Ruusuja hopeamaljassa -hitistään tunnettu Erkki Junkkarinen menehtyi vuonna 2008, Kotkan ruususta tunnettu Pauli Räsänen vuonna 2000 ja Dallapé-orkesterin legendaarisena solistina muistettu Kalevi Korpi vuonna 2013.

Onneksi musiikki – ja videot – elävät ikuisesti.

KATSO VIDEO:


Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *