Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Kaija Lustila julkaisi menevän tanssihitin – kuuntele

Julkaistu

@

Kaija Lustila, pitkän linjan tanssi-iskelmäartisti ja alan puolestapuhuja, on kiertänyt maamme tanssipaikkoja jo yli 30 vuoden ajan. Nyt tanssi- ja iskelmämusiikin ystäville on tarjolla iloisia uutisia, sillä Kaija on käynyt syksyn aikana studiossa tekemässä uutta musiikkia.

“Minulta on viime aikoina toivottu ja odotettu uutta musiikkia radiokanavillekin. Tässä tulee nyt pirteä ja todella tanssittava biisi Tule mun luo, joka saa tanssiyleisön sukat pyörimään jaloissa ja radion kuulijat takuuvarmasti hyvälle mielelle”, Kaija kertoo innoissaan.

Laulun tekijätiimissä on kaikille tuttuja nimiä – sävellys ja sanoitus on Aki Sirkesalon käsialaa ja kappaleen letkeästä sovituspuolesta vastaa Jari Puhakka. Levyyn on satsattu niin taiteellisesti kuin taloudellisestikin, sillä loistavilla studiomuusikoilla toteutettu äänite soi laadukkaasti keinuvine rytmeineen ja torvisektioineen.

Kaija lähti uransa vauhdittamiseksi etsimään uusia haasteita Seinäjoen Tangomarkkinat -tangolaulukilpailuun vuonna 2009 ja sijoittui jännittävien kilpailuvaiheiden jälkeen kakkoseksi. Tangofinaalissa Kaijan esittämä Näiden tähtien alla nousi Kaijan ehdottomaksi tavaramerkiksi. Kaijan samanniminen albumi julkaistiin helmikuussa 2011, ja se valittiin kuukauden levyksi 2011 paikallisradioiden toimesta.

“Olen tukevasti jalat maassa seisova, iloinen hassuttelija, ystävällinen, kunnianhimoinen ja tunteellinen. Uskon, että kokemukseni näkyy tulkinnoissa ja viihdyttämisessä.”

“Teen töitä nöyränä ja yleisöä kunnioittaen.” –Kaija Lustila

 

Katso Kaijan keikat tästä.

KUUNTELE Kaija Lustilan tulkitsema uutuussinkku Tule mun luo (säv. san. Aki Sirkesalo, sov. Jari Puhakka):


Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *