Ota yhteyttä

Media

Kake Randelin aikoo palata ralliauton rattiin – “rahoituksesta kiinni”

1980-luvulla tosissaan ralliautoilua harrastanut Kake Randelin tähtää takaisin rakkaan – mutta kalliin – lajinsa pariin.

Julkaistu

@

Kake Randelin kertoo uudessa Seiskassa (30/2019) ralliharrastuksestaan.

“Muutoin körötellään nopeusrajoitusten mukaan, mutta kun mennään metsään rallilisenssi taskussa, niin ajetaan tosissaan!” Kake sanoo.

Kaasutteli 178 rallilähtöä

Kake ajoi enemmän varsinkin 1980-luvulla. Hänelle kertyi kymmenen täyttä kisavuotta ja peräti 178 starttia.

“Olihan se harrastus, vaikkakin rakas harrastus. Mutta sanotaan näin, että jos mennään suoraan keikalta kilpailutoimistoon, jossa näytetään ajokortit ja lisenssit ja huoltojoukot on vieneet auton kilpailupaikalle ja sitten ajetaan kymmenen parhaan joukkoon kilpailussa, jossa on 220 osallistujaa, niin onhan se aika hyvin”, Kake on kertonut.

Mainos

“Autojen hinnat lähtivät lapasesta”

Lajin kalleus himmensi ralliautoilun iloa.

“Autojen hinnat karkasivat lapasesta. Ja toki aikansa kutakin. Olisi pitänyt päästä vähä eteenpäin siinä lajissa ja sponsoreita ei tässä maassa saanut helpolla.”

Tähtäin vuodenvaihteessa

Viimeiset Jyväskylän Suur-ajot osuivat kesälle 1991, mutta jos hyvin käy,  luvassa on paluu ralliauton rattiin.

“Vieläpä ihan WRC-auton rattiin! Jos vain saamme rahoituksen kuntoon, niin vuodenvaihteessa ajan Mikkelin-kilpailun”, Kake paljastaa Seiskassa.

Kake näyttelee parhaillaan kotikuntansa Mäntyharjun kesäteatterissa. Näytöksiä on vielä muutama jäljellä. Katso Kake Randelinin & Companyn keikat tästä.

 Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!

Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).