Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Kari Hirvosen äiti sai aivoinfarktin – lääkärit lähettivät kotiin: “Kuka ottaa vastuun?”

Neurologisista oireista huolimatta terveyskeskuslääkärit passittivat Kari Hirvosen mukaan “aivopotilaan kotiin”. Tangokuningas on äitinsä kohtelusta tuohtunut.

Julkaistu

@

Kuva: Esa Pitkälä.

Kari Hirvonen on tuohtunut terveyskeskuksen toiminnasta iäkkään äitinsä hoidossa. Tangokuningas kysyy, “kuka ottaa vastuun, kun ihmiseltä riisutaan elämää pois vaikka yrittää hoitoon hakeutua?”

“Äiteellä ollut kuukauden kovia neurologisia oireita. Vasemman puolen silmässä näköoireita, käsi ei toimi, kävely hankalaa ja puhe puuromaista, voimakasta väsymystä ja pahoinvointia”, Kari kertoo Facebookissa.

Äidin vointi romahti äkillisesti

“Ollaan nyt karanteenioloissa yritetty kuulostella äidin vointia videopuheluin ja huomattu, että vointi romahtanut äkillisesti.”

Toissaviikkoinen videopuhelu äidin kanssa sai laulajan hälytyskellot soimaan. Kari ilmoitti siskolleen, että äidillä ei nyt ole kaikki kunnossa. Sisko menikin paikalle ja soitti ambulanssin, koska äiti oli sekavan oloinen.

Tunnin kuluttua siskoni soitti ja sanoi että äitee on siskonsa luona!! Siskollaan!!?? Mielestäni pienemmistäkin on (en vähättele) laitettu jatkotutkimuksiin välittömästi!” Kari päivittelee.

“Pikkuaivoissa on ollut infarkti”

“Nyt kuitenkin viime viikonlopulla lanssi vei taas sairaalaan koska tila paheni. On tällä hetkellä Seinäjoella ja tänään selvisi, että pikkuaivoissa on ollut infarkti! Näin ne tk-lääkärit laittoivat vaan ensin aivopotilaan kotiin vaikka kuukauden kärsinyt kovista oireista! Voi morjens!”

Kari huokaa, ettei hänen äitinsä taida todellakaan edes olla ensimmäinen potilas, jolle näin on käynyt.

“Toivotaan, että kuitenkin viimeinen olisi!?” tanssitähti huomauttaa.

“Nyt tilan vakavuuden saamme tietää huomenna ja päivä kerrallaan mennään!! Toivottavasti äidin tila normalisoituu tulevaisuudessa…”

→ Lue myös: Kari Hirvonen uudisti tanssihittinsä: “Tärkeä ja henkilökohtainen rakkauslaulu” – kuuntele

 


Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.

Tilaa Klingelin postimyynnistä upeat ja edulliset tuotteet! Kaikkea naisille ja kotiin.
Langat ja muut käsityötarvikkeet kätevästi kotiin AdLibriksestä! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin)!