Ota yhteyttä

Kaupallinen yhteistyö

Kilpailutetulla käyttöluotolla joulun rahoitus sujuu kuin tanssi

Julkaistu

@

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Tänä vuonna joulu tulee olemaan monelle meistä poikkeuksellinen. Poikkeusolojen ja syksyn pimeyden keskelle joulu on kuitenkin tervetullut valonpilkahdus, josta kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Jos ystäviä ja sukulaisia ei pääse tapaamaan kasvotusten, vie posti onneksi paketit sekä tervehdykset perille ja kuulumiset voi vaihtaa videopuhelun välityksellä.

Monen taloustilanne on muuttunut kuluneen vuoden aikana, ja monet harkitsevatkin joululahjojen hankintaa tai joulun vieton rahoittamista osittain lainarahalla.

Tilapäiseen rahantarpeeseen käyttöluotto voi olla harkitsemisen arvoinen ratkaisu. Mihin tahansa lainatarjoukseen ei kuitenkaan kannata tarttua, sillä pankkien ja rahoituslaitosten luottoehdot poikkeavat toisistaan suurestikin. Tämä hieman tuntemattomampi rahoitustuote toimii kuten luottokortti, mutta rahat saa omalle tilille. Lainaa nostetaan ja lyhennetään samaan tapaan kuin luottokortin luottoa, oman taloustilanteen mukaan.

Käyttöluoton voi saada edullisemmin kilpailuttamalla pankit

Käyttöluoton tarjoajia on markkinoilla paljon, ja lainaa harkitsevan kannattaakin hyödyntää luotontarjoajien välinen kilpailutilanne.

Omasta taloustilanteesta riippuen luoton hinta voi vaihdella eri tarjoajien välillä merkittävästikin. Lainatarjouksia voi kysellä monesta paikasta yksitellen ja valita niistä parhaan. Saman hyödyn saat kuitenkin helpommin vertaamalla pankkien sekä rahoituslaitosten tekemiä tarjouksia lainavertailupalvelu Sortterilla.

Sortter vertaa puolestasi yli 20 pankkia ja rahoituslaitosta, joiden tarjouksista voit valita mieluisimman. Pankkien kilpailuttaminen ja lainatarjousten vertaaminen ei sido nostamaan lainaa, eikä maksa sinulle mitään. Lainavertailussa kaikki luottoehdot esitetään selkeästi ja lainatarjoukset listataan todellisen vuosikoron perusteella edullisimmasta lähtien.

Käyttöluoton korko voi olla luottokorttia edullisempi

Käyttöluoton hyvä puoli on se, että sen korko määräytyy oman taloudellisen tilanteen perusteella. Hyvin talousasiansa hoitanut voi siis saada käyttöluoton edullisemmin kuin vaikkapa luottokortin, jonka kiinteä korko on kaikille sama.

Usein tilille nostettava laina tuleekin käyttäjälleen luottokorttia edullisemmaksi, ellei luottokortilla olevaa velkaa makseta kokonaisuudessaan pois korottoman maksuajan puitteissa.

Parhaan koron takuu turvaa lainan edullisuuden

Mikäli Sortterin asiakkaan valitsema laina löytyisi myöhemmin toista kautta edullisemmin, Sortter lupaa ainoana toimijana Suomessa hyvittää asiakkaalle lainojen hintaerotuksen. Voit lukea Sortterin parhaan koron takuusta lisää osoitteessa www.sortter.fi.

Jatka lukemista
Mainos