Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Katri Helenan kehuma Ville Liimatainen on kuin Topi Sorsakoski – julkkisveljet tukena

Kuuntele Ville Liimatainen & Ajomiehet -yhtyeen Agents-henkinen debyyttisinkku. Ville on Jonne Aaronin sekä Katri Helenan Tommi-miehen pikkuveli.

Julkaistu

@

Ville Liimatainen & Ajomiehet julkaisivat tänään perjantaina (27.11.20) ensisinglensä nimeltään Tuhlaajapoika.

Kappale on tyylikkäästi rullaava Agents-henkinen rautalankaiskelmä, joka saa hyvälle tuulelle ja tarttuu jalan alle.

Musikaalisuus kulkee verenperintönä, sillä Villen vanhemmat veljet ovat tunnettuja musiikkivaikuttajia: Jonne Aaron, 37, kirjoitti Tuhlaajapojan sanat ja on menestynyt itsekin laulajana, kun taas veljestrion vanhin Tommi Liimatainen, 43, tunnetaan musiikkituottajana ja Katri Helenan avopuolisona. 34-vuotias Ville on kolmikon nuorin.

Ei siis ihme, että Katri Helenakin on mainostanut sosiaalisessa mediassa miehensä veljen iskelmädebyyttiä

Katri Helena on myös kehunut Villen laulua ja kutsunut miestä ihan Topi Sorsakoski -tyyliseksi.

→ Lue myös: Katri Helena muutti mielensä – elämäkerta tulossa: “Haluan kertoa enemmän”

Ville Liimatainen & Ajomiehet.

“Laulamisella leipä pöytään”

Kappaleen ja yhtyeen tulevan levyn on tuottanut Esa Nieminen.

“Oli upeaa päästä kesällä äänittämään Tuhlaajapoika legendaariselle Finnvoxin studiolle Helsinkiin”, Ville Liimatainen hehkuttaa.

Ville satsaa Tommi-veljensä tallissa nyt musiikkiin täysillä. Hän on aiemmin ollut rock-muusikkona, paiskinut hommia siivoojana ja työmiehenä rakennuksilla.

Yhtye syntyi Kemissä

Ajomiehet-jäsenten tiet veivät yhteen Kemissä vuonna 2017. Ville muutti Kittilästä Kemiin muutama vuosi sitten perheensä kanssa. Hän työskentelee ravintola-alalla, ja sitä kautta hän tutustui ravintoloissa esiintyviin merilappilaismuusikoihin.

Vaikka olikin jo ennättänyt lopettaa laulamisen, Agents-meininki Ajomiesten kanssa sai Villen toisiin aatoksiin.

“Perimmäinen haave on tietysti saada laulamisella leipä pöytään. En halua todistella kenellekään mitään, mutta haluan näyttää itselleni, että olen hyvä jossain”, Ville totesi Lapin Kansa -lehdessä.

Jonne toivoo veljelleen menestystä

Jonne Aaron (oikealta nimeltään Jonne Liimatainen) tukee täysillä veljeään

“Kun kuulin Villen ja Ajomiesten meininkiä, innostuin valtavasti ja halusin ehdottomasti tarjota heille biisiä”, Jonne on kertonut.

“Hienoa, että juuri tämä kappale valikoitui yhtyeen debyyttisinkuksi. Toivon menestystä Villelle niin veljenä kuin kollegana.”

Ajomiehissä esiintyvät Ville Liimataisen lisäksi Tuomas Laajoki, Henry Hiltunen, Kari Hautalampi, Jari Keinänen ja Michael Czech.

Yhtyeen keikkoja myy Tommi Liimataisen Hype Productions.


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
TANSSI NOTKEASTI! Haluatko lisää joustavutta niveliisi? Kokeile nyt ilmaiseksi! Flex5x-ravintolisä auttaa. Klikkaa heti!
Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.