Komeat luvut julki: tangoilla 111 000 kävijää, tv-katsojia yli 700 000

Komeat luvut julki: tangoilla 111 000 kävijää, tv-katsojia yli 700 000

Komeat luvut julki: tangoilla 111 000 kävijää, tv-katsojia yli 700 000

Seinäjoen Tangomarkkinat kiinnostavat edelleen suomalaisia. Tänään maanantaina (15.7.) julkaistut luvut kertovat kansan vahvasta halusta seurata ja osallistua tanssin ja viihteen suurtapahtumaan.

35 vuotta täyttänyt Tangomarkkinat keräsi yhteensä 111 000 tangovierasta. Se on komea määrä!

“Suomalainen tango elää ja voi hyvin. Ja se on meidän kaikkien yhteinen voimannäyte, jonka vain meidän huikeat Tangokuninkaallisemme sekä taitavat muusikot, uutteraat tangotyöläiset, luotettavat yhteistyökumppanit, inspiroituneet medianedustajat, pohojalaanen kökkäkulttuuri ja heinäkuinen lakeusmaisema voi saada aikaan”, Tangomarkkinat kertoo.

“Mutta kaiken ytimessä olette Te. Meidän uskollinen, iloinen ja myötäelävä tangoyleisömme. Kiitos kun olitte jälleen mukana luomassa tangon taikaa ja tunnelmaa.”

Tangokuninkaalliset kokoontuivat Seinäjoella historialliseen yhteiskuvaan, jota ryydittää eturivissä legendaarinen tv-juontaja Heikki Hietamies, 86.


Suomen katsotuin tv-kanava

Myös televisiossa tangot kiinnostivat kansaa. AlfaTV:n suorat tangolähetykset olivat erittäin suosittuja ja katsojamäärät nousivat edellisvuodesta. Lauantaisen Kuninkaallisen finaalin aikaan AlfaTV oli ylivoimaisesti Suomen katsotuin tv-kanava!

Finaali tavoitti 780 000 katsojaa ja ohjelman katsojaosuuden keskiarvo oli 32 prosenttia. Ohjelman aikana se nousi ajoittain 34 prosenttiin. Lähes kolmasosa kaikista televisionkatsojista seurasi jännittävää finaalia kotisohvillaan.

Kuninkaallinen kavalkadi tavoitti 532 000 katsojaa ja katsojaosuus oli siinäkin huimat 17 prosenttia. Finaalin karsinta tavoitti 510 000 katsojaa ja katsojaosuus oli samoin 17 prosenttia.

Mainos

Finaalin aikana AlfaTV oli Suomen katsotuin kanava. Sen katsojaosuus nousi hieman yli 34 prosenttiin. Samaan aikaan MTV:n ja Nelosen katsojaosuudet olivat yhteensä 14,88 prosenttia.

“Nyt tuntuu hyvältä. Olemme tehneet valtavasti työtä tapahtuman onnistumisen eteen. Kaiken kaikkiaan kanavan kehitys ja katsojalukujen kasvu on ollut ennätyksellistä tänä vuonna”, hehkuttaa AlfaTV:n operatiivinen johtaja Jarmo Kalliola.

Luvut koskevat ohjelmien ensiesitystä eikä mukaan ole laskettu uusintojen katsojamääriä. Tilastot perustuvat verkko-operaattori Digitan ilmoittamiin reaaliaikaisiin katsojamääriin, jotka saadaan lähes 500 000 televisiosta.

Kesällä 2020 Tangomarkkinat järjestetään 8.-12. heinäkuuta Seinäjoella.

Vuoden 2019 tangokuningattareksi kruunattiin Pirita Niemenmaa (katso Piritan keikat tästä). Tangokuningas 2019 on Johannes Vatjus (katso Johanneksen keikat tästä).

 


Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia öytöjä. Klikkaa heti tästä!
Älä anna mieshormonisi huveta! TestoPlus™ -ravintolisän avulla palautat nuoruuden elinvoimaasi ja tehostat seksuaalista suorituskykyäsi. Tilaa nyt toimituskulujen hinnalla 6,90€!
Tilaa Kodin Kuvalehti ja saat 1kk lehdet kaupan päälle. Nyt 3 kk (6 numeroa) vain 29 € ja saat 1kk lisää tilaukseesi kaupan päälle! Toimi heti, klikkaa tästä!
Huima DNA-arvonta! Jätä yhteystietosi ja olet mukana 939€ arvoisen Applen uutuuspuhelimen arvonnassa! Klikkaa tästä ja voit voittaa iPhone XR 128 Gt!

 

Tykkää ja jaa:

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook6k
Facebook
Instagram1k
YOUTUBE199
YOUTUBE